Frunze pentru neamuri

Categorii: Crestinism, Vindecare

01-Mar-2016 18:56 - 2821 vizionari

Daca unii taie frunze la caini, altii taie frunze la neamuri.

Crestinismul ramane in continuare o religie la mana a doua, iar dovada este in Biblie, mai precis in Apocalipsa 22:2: Si in mijlocul pietei din cetate, de o parte si de alta a raului, creste pomul vietii, facand rod de douasprezece ori pe an, in fiecare luna dandu-si rodul; si frunzele pomului sunt spre tamaduirea neamurilor.

Din pasajul Apocalipsei reies doua-trei aspecte importante: Pomul Vietii rodeste in fiecare luna, pentru triburile lui Iacob/Israel, neamurile sunt bolnave si au parte de frunze pentru vindecare.

Asadar  Poporul Ales va ramane intotdeauna Poporul Ales si favoritul lui Dumnezeu, pentru ca beneficiaza in exclusivitate de Fructele Pomului Vietii.

Cand Iisus a afirmat in Evanghelii (Matei 10:6 si Matei 15:24) ca a venit numai pentru Iudei si oile pierdute ale lui Israel (Samarienii), nu a vorbit alegoric. Iudaismul ramane valid in continuare si nu este desfiintat de Crestinism.

Se pare ca Apocalipsa a fost scrisa de un evreu, nu de un crestin, datorita stilului literar si referintelor la Iudaism. Iisus a invatat direct pe ucenicii Sai sau s-a aratat intr-o viziune lui Saul/Paul, dar niciodata nu a trimis un inger ca in Apocalipsa 1:1-2 si Apocalipsa 22:6-7 sau Apocalipsa 22:16.

Datorita dubioasei alegeri a lui Iisus sa se exprime prin ingeri, pot sa consider Cartea Apocalipsei ca fiind apocrifa, alaturi de Cartea lui Enoh si Cartea Jubileelor.

Daca acceptam Apocalipsa ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu (ca asa e considerata Biblia), atunci trebuie sa acceptam si Cartea Koranului, chiar daca este dictata de Ingerul Gabriel/Jibril.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.