Vindecare Reconectiva

Categorii: Vindecare

01-Jan-2016 13:18 - 2414 vizionari

Vindecare Reconectiva sau Reconectare Vindecatoare – Google: eric pearl reconnection

Am auzit de Eric Pearl si de cartea lui, Reconectarea (Google: eric pearl reconnection pdf), prin 2012, vizionand filmul Matricea vie, dar nu am citit-o pana acum.

Anul trecut, in decembrie, am revazut filmul Matricea vie si m-am hotarat sa citesc cartea.
Filmul prezinta numai la inceput pe Eric Pearl, dar suficient de convingator ca sa fie luat in serios.

Cartea descrie cum a inceput Eric Pearl sa vindece oamenii incepand ca doctor chiropractor.
In Chiropraxie vindecarea se obtine atingand fizic (masaj) anumiti centri nervosi, un fel de terapie Bowden.
Dar, dupa cateva sedinte de chiropraxie, Eric a observat ca pacientii raspund si se vindeca si la tratament bioenergetic, fara sa necesite contact fizic de tip masaj.

Cautarile lui Eric (pe la diversi paranormali) ca sa inteleaga darul vindecator pe care l-a descoperit nu l-au lamurit complet, dar in finalul cartii este prezentata detaliat tehnica de vindecare folosita de el.

Abordarea propusa de Eric in cartea lui, privind tehnica de vindecare, este una simplista, controversata. El nu trimite energie, el ia energie, dar trimite informatie, informatie care influienteaza ADN-ul pacientului si il determina sa se vindece.

Din acest motiv si mai ales datorita banilor implicati in orice fel de activitate privind Vindecarea Reconectiva, in Internet au inceput sa apara articole care prezinta pe Eric ca sarlatan.

Ca sa intelegi tehnica Reconectiva, trebuie sa urmezi un seminar sau mai multe ($9 sau mai mult taxa de participare) prezentat de Doctor Eric Pearl, sa urmezi un curs sau mai multe (nivele) de Reconectare (333 EUR), sa primesti cateva sedinte de vindecare, in Romania este 200 RON pe sedinta, recomandat 2-3 sedinte, etc…

Dupa ce devii practicant, trebuie sa te certifici (45 USD) si acreditarea trebuie reinoita dupa fiecare 2 ani de practica, chiar si copii se pot Reconecta, la pretul de 240 RON.

Desi costurile implicate in activitatile de Reconectare pot descuraja pe multi, lasand Reconectarea sa fie accesibila numai elitelor, exista o veste buna: te poti Reconecta gratis.
Eu consider ca te poti reconecta singur si o poti face gratis.
Citind cartea lui Eric, am inteles mai mult de jumatate despre ce este vorba (tehnica este foarte simpla si abordarea este foarte puerila) si am experimentat mai mult de 70% din ce descrie el.
Eu consider ca prin meditatie de relaxare se poate constientiza prezenta energiei vindecatoare (care poate fi calda, rece, etc.) si se poate redirectiona unde este nevoie de ea.

Poate a fost puterea autosugestiei sau efectul placebo, poate cu totii avem Vindecarea Reconectiva in noi si trebuie doar sa o accesam, nu pot sa ma pronunt.

Din toate cercetarile mele de pana acum sunt convins de puterea intentiei si stiu ca numai cine cauta activ o solutie (de vindecare, de mantuire, de iluminare) o gaseste.

Cartea merita citita si tehnica de Reconectare deschide noi posibilitati de vindecare.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.