Iluminarea de Alan Holmes

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism)

01-Dec-2015 20:48 - 4998 vizionari

Pentru Ziua Românilor prezint o carte care reuseste sa explice foarte pe scurt istoria universului fizic, oferind o lectie spirituala profunda.

Ca sa nu incalc drepturile de autor, nu pot sa ofer un link catre un pdf cu continutul cartii, dar pe Internet Google: The Enlightenment Alan Holmes poate fi de ajutor.

O referire la carte am gasit-o la ATS in doua locuri: aici si aici, si foarte putine comentarii. Se pare ca poarta catre iluminare este intr-adevar foarte ingusta.

Un intelept spunea odata ca orice om trebuie sa isi caute iluminarea (sau mantuirea) asa cum cineva aflat intr-o casa in flacari cauta usa de iesire.

Dupa ce am citit cartea lui Alan Holmes, am inceput sa cred zvonurile ca Hindusimul este gresit (mincinos), si teoria ca demiurgii (paraziti energetici din planul astral) profita de reincarnare prin reciclarea sufletelor (Pamantul ca ferma de emotii si Luna ca baza ET si Pamantul ca ferma galactica) incepe sa devina plauzibila.
Admit ca exista reincarnare, dar sunt sigur ca reincarnarea depinde de liberul arbitru al fiecarui suflet care urmeaza sa renasca, dar de cele mai multe ori demiurgii pacalesc spiritul imatur si ignorant.
Deja stiu ca Iudaismul si Crestinismul sunt false, evreii au fost pacaliti de Yaldabaoth si Crestinii continua la mana a doua aceeasi pacaleala planuita de Tatal Minciunii, mintind credinciosii (Minciunile Crestinismului) si limitandu-le posibilitatea de evolutie spirituala (Frane spirituale in Crestinism).

Cartea lui Alan Holmes este de colectie si se vinde cu $5000 pe Amazon.
Autorul a tiparit din fonduri proprii 1000 de carti si le-a impartit gratis, iar pentru restul a incercat fara succes sa gaseasca o editura.

Cartea vine ca o completare (confirmare) la Scoala Zeilor si este scrisa in stilul Cristofor magul din carpati de Aryana Havah.

Este o carte care sustine ideea ca universul fizic este iluzoric si confirma ideea gasita in Experimentul Lucifer (iluzia dualitatii bine-rau).

Universul in care traim se numeste fizic, pentru ca toate modificarile pe care le face omul sunt de natura fizica. Fiinta umana nu isi mai foloseste spiritul si puterea intentiei (efectul placebo, hipnoza, legea atractiei) ca sa modice universul. Fiinta umana a ajuns la nivelul cel mai de jos al vibratiei (planul material) si are nevoie de interventii fizice ca sa supravietuiasca. Omul a uitat ca este creator. Omul a uitat este scanteie rupta (separata) din divinitate. Experimentul Lucifer a transformat omul intr-un zeu amnezic.

Dar cel mai important lucru este ca noi (fiinta umana) am ales (prin liberul arbitru) sa participam de bunavoie la marele experiment (Experimentul Lucifer) de separare de divinitate.

Fiecare este singurul vinovat de starea lui spirituala si depinde numai de individ cum evolueaza si daca vrea sa evolueze. Daca vrea sa evolueze sa caute calea si adevarul. Daca nu vrea sa evolueze, sa se complaca in ignoranta si sa se impace cu solutia oferita de religia organizata.

Noua ordine vibrationala este reala si printre fragmente de fictiune se pot gasi adevarate comori spirituale.

Important este sa nu ne oprim din cautarea adevarului, important este sa vrem (puterea intentiei) sa ne iluminam.

Adevarul nu este ca Dumnezeu, dupa ce a creat lumea, si-a batut joc de Poporul Ales (lasandu-l pe mana invadatorilor) si apoi a trimis pe Fiul sau sa indrepte Legea (care era prea greu de tinut) si sa mantuiasca Poporul Ales, apoi prin ideea predicata de Saul-Paul-Pavel, sa mantuiasca pe toata lumea.

Adevarul este ca Iisus, ca si Budha, a venit sa elibereze lumea de inselaciunea demiurgilor si sa ofere o cale de urmat.

Cartea lui Alan Holmes, desi pare ca este scrisa in stilul SF, reuseste sa atace si sa explice anumite aspecte la care Biblia esueaza cu brio.

Legaturile din aceasta pagina la articolele mele (si aproape intreg blogul meu) sustin cartea lui Alan Holmes.

Totul se leaga: minciuna din religie, iluzia dualitatii, legea atractiei, experimentul lucifer, deceptia demiurgilor, gnosticismul (declarat eretic si eliminat de crestini pentru ca oferea ilumiunarea spunand adevarul despre zeul VT), …
Comentarii:

J., 07-Dec-2015 23:55
Salut
M-ai vizitat azi, in urma unui comentariu postat aici prin noiembrie 2013. Ai avut vreun motiv
special?
Ioan, 08-Dec-2015 22:01
Recitind niste postari mai vechi din blogul meu, am dat peste comentariul tau si eram curios
sa vad ce ai mai postat!
Gnoza, 11-Dec-2015 20:30
Citeste direct Gnoza, ca e adevarul curat ! Nenea Allan nu face decat sa repovesteasca fragmente
din Gnoza in cartea sa, si sa ceara cu tupeu 5.000 dolari pentru asta. 
Nu vad de ce as lua cunoasterea repovestita de intermediari, second hand, cand ea exista direct
la prima mana, gratis.
J., 11-Dec-2015 20:46
Am postat.. mult. M-am concentrat pe frumos, vis, artistic. Ma ajuta sa "duc" mai usor.
Ioan, 12-Dec-2015 16:53
Da, Gnoza (Gnosicismul, Valentinianismul) prezinta Adevarul.

Crestinismul a suprimat Gnoza, declarand-o eretica.

Acum revenim la Adevar, declarand Crestinismul mincinos.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.