De la "Cinci ore energie" la "Miliarde [de oameni] in schimbare"

Categorii: Vindecare

19-Oct-2015 19:56 - 2989 vizionari

De cativa ani (din 21 dec 2012) nivelul de vibratie al omenirii a inceput nu numai sa urce ci si sa se manifeste. A inceput Noua ordine vibrationala.

Manoj Bhargava este creatorul bauturii racoritoare numita “5 ore energie” si nu este pe baza de soia, cum este bautura Soylent drink, este facuta din vitamine si alte substante pe care nu le pot clasifica, iar reteta este la http://5hourenergy.com/facts/ingredients/ si patentele la http://5hourenergy.com/patents/.

Google: Manoj Bhargava

Manoj Bhargava a infiintat prin 2003-2004 compania 5-hour Energy, http://5hourenergy.com/, si a avut profituri de peste 4 miliarde de dolari.

De curand (6 oct 2015), Manoj Bhargava a anuntat ca are prea multi bani si ca doreste sa faca un gest altruist, adica sa doneze 99% din profitul sau, sa distribuie peste 10,000 de biciclete capabile sa antreneze un generator de electricitate plus multe altele. O ora de pedalat la bicicleta speciala poate incarca niste acumulatori care sa asigure energie pentru 24 de ore.

Apoi a creat o miscare menita sa creeze un viitor mai bun pentru omenire: http://billionsinchange.com/
Miliarde [de oameni] in schimbare este site in care se poate inscrie oricine are o idee de imbunatatire in directia: apa, energie, sanatate.

http://billionsinchange.com/faq – Apa, energia si sanatatea reprezinta cele mai importante nevoi de baza ale fiintei umane. Daca ele sunt satisfacute, vor asigura: hrana, siguranta sociala, educatie, calitate a vietii, eliminare saracie, eliminare crima, eliminare razboi, etc.

Filmul de la billionsinchange prezinta mai multe tehnologii care chiar pot transforma planeta intr-un paradis.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.