Noua ordine vibrationala

Categorii: Vindecare

23-Sep-2015 18:55 - 2706 vizionari

Google: Cristian Răduţă noua ordine vibrationala

Am inceput sa citesc o carte, Noua ordine vibrationala, scrisa de Cristian Răduţă.
Este o carte foarte interesanta, am ajuns la jumatatea ei si trebuie sa mai fac o pauza ca sa o inteleg mai bine.

Cartea imi confirma ca exista o actiune globala care ataca religia crestina si nu numai, toate religiile sunt vizate, cu scopul sa elibereze omenirea de sclavia demiurgilor.

Religia nu poate fi demonstrata, dar stiinta da.
Eu sunt inginer si cer ca notiunile expuse sa fie demonstrabile, de aceea propun abordarea religiei in mod stiintific: teorii + demonstratii, experimente repetabile de oricine si oricand.

Desi cartea prezinta cateva notiuni nu tocmai adevarate (in pagina 51 greseste la calculul suprafata Romaniei impartita la numarul de locuitori, in pagina 91 afirma ca Biblia expune doar purul Adevar, in pagina 95 se afirma ca amnezia de la inceputul vietii privind vietile anterioare este instaurata ca o protectie a spiritului, nu ca o inselare efectuata de demiurgi) restul de informatii au o energie atat de mare, incat pot trezi la realitate pe oricine are o minte deschisa si doreste cu adevarat sa se elibereze de iluzia matrixului.

Informatiile gasite in Noua ordine vibrationala au fost confirmate de tot ce stiam eu pana acum.
Banuielile mi s-au confirmat.
Neclaritatile s-au redus.

Pot spune ca viitorul omenirii exista si ca este luminos.
Trebuie doar sa eliminam fricile (acceptandu-le, constientizandu-le, informandu-ne) si sa asteptam cativa ani ca stapanitorii lumii (ma refer la entitatile care desi reprezinta doar 2% din populatie, detin 98% din bogatiile materiale) sa se imbolnaveasca si sa moara, datorita cresterii nivelului vibrational al Pamantului.

In carte se vorbeste de marele an galactic de aproximativ 26000 de ani, cu 11000 de ani de intuneric, urmati de 2000 de ani de lumina (total 13000 de ani = jumatate din marele an galactic), precesia astronomica si erele de aproximativ 26000 / 12 = 2166 ani … informatii despre care am aflat datorita fenomenului 21 decembrie 2012.

Desi am ramas cu o mare dezamagire dupa 21 decembrie 2012, se pare ca vibratia Pamantului a inceput sa se schimbe dupa 2012 (sa creasca) si entitatile care au inrobit omenirea au inceput sa plece, sa paraseasca planeta Pamant, datorita intolerantei la noua energie = Noua ordine vibrationala.

21 decembrie 2012 a insemnat inceputul sansei de iluminare a omenirii.

Acum programele de frica si de frane spirituale se mai deruleaza numai datorita inertiei si ignorantei umane.

Dar, cu timpul, calea spre iluminare va fi atat de evidenta, incat cine nu o va imbratisa, va muri si se va reincarna pe alta planeta, potrivita nivelului sau vibrational.

Pentru ca noua vibratie (in continua crestere) a Pamantului va face viata insuportabila fiintelor cu vibratii joase: minciuna, rautate, egoism, lacomie, avaritie, lene, narcisim, cruzime (carnivori), indiferenta, …


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.