Dezvaluirea sistemului holografic

Categorii: Misticism, ocultism, Stiinta si Tehnologie, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism)

05-Aug-2015 18:20 - 2278 vizionari

Cand incepi sa contesti realitatea si incepi sa cauti raspunsuri, atunci (prin legea atractiei) incepe deprogramarea si trezirea din cosmar.

Nu pot sa accept ca zeu iubitor pe creatorul lantului trofic, unde fiecare vietuitoare isi creste urmasii cu frica de pradatori.
Nu pot sa accept explicatiile puerile (povesti biblice) oferite de Biblie privind pacatul originar (pacatul adamic), potopul, Turnul Babel, …

O serie de filme (14 pana acum) intitulata Holographic Disclosure:
https://www.youtube.com/results?search_query=Holographic+Disclosure

In serie se vorbeste despre bani cheltuiti degeaba pentru: sport, moda si fotomodele, biserica si religie.

Este atinsa problema naturii si originii răului, sugerandu-se ca răul este o formă-gând (egregor) creata de o civilizatie (mult mai avansata tehnologic decat suntem noi acum) cu 6000 de ani in urma.

Aici au gresit la perioada de timp sau nu au vrut sa intre in conflict cu Biblia, dar daca este vorba de Atlantida si de civilizatia Atlantilor, perioada este 9000-15000 de ani, pentru ca Sfinxul este mult mai vechi decat se crede, aproximativ 10000 BC.

(Chiar daca nu se refera la Atlantida, Google proof atlantis existed, descoperirile arheologice sustin teoria ca o civilizatie ceva mai avansata decat a noastra a existat in trecut.)

Civilizatia antica amintita in film avea (cum avem si noi acum prin hipnoza si efectul placebo) putere de creatie, prin manifestarea gândului: puterea vointei, manifestarea intentiei si legea atractiei.

Prin formele-gând (creatii ale subconstientului, paraziti astrali, demiurgi, archoni) omenirea a fost inrobita (prin religie si prin inocularea ideii ca omul este slab si neputincios si trebuie sa se roage la o forta superioara si non umana, ca sa obtina rezultate, ca omul trebuie sa sacrifice animale sau alti oameni ca sa imbuneze zeii) si redusa la o turma condusa de o minoritate numita elita.

In religie (cred ca in orice religie) preotii slujesc (nu muncesc) si primesc bunuri materiale de la laici.
Preotii (din antichitate) sunt si carturari si scribi si pastreaza si copiaza numai documentele care le intaresc pozitia de trantori scutiti de impozite.

Cu timpul clasele sociale se diferentiaza clar si preotia se mosteneste din tata in fiu: in India sunt Brahmanii, in Israel sunt Levitii, etc.

Interesant este ca in seria de filme nu s-a facut referire la cartea lui Michael Talbot (Google: the holographic universe michael talbot) sau mi-a scapat mie.

Cine nu realizeaza cosmarul 4D in care suntem prizonieri, nu este pregatit sa se trezeasca.
Ultimul film din seria Holographic Disclosure:


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.