Deceptia demiurgilor, partea III

Categorii: Demiurgi (Gnosticism), Religie, Vindecare

02-Jul-2015 19:43 - 4023 vizionari

Ca o continuare la partea I si la partea II, un film de pe Youtube care explica mai bine cine sunt demiurgii (archonii) si cine a vorbit desprei ei prima data:
ANCIENT ALIEN MYSTERY OF THE ARCHONS - Invaders from Space HD

Continutul filmului:

1:15 - Filmul incepe cu cateva aspecte din cartea lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci, si aminteste conceptul gnostic ca intelepciunea (Sofia) este aspectul feminin al divinitatii (latura feminina din trinitate)

2:18 - Carte: Not in his image, John Lamb Lash, Istoria VT este o cronica a invaziei extraterestre.
(Eu spun ca povestile din VT sunt prea detaliate ca sa fie considerate fictiune.)

3:10 – In 1945 la Nag Hammadi, Egipt se descopera texte datate ca fiind din 400 AD, texte numite gnostice si care resping dogma, crezul si alte fundamente specifice Crestinismului. Textele de la Nag Hammadi contin evanghelii care au fost omise de fondatorii Crestinismului.

4:40 - Povestea Sofiei

6:30 - Creatia pamantului, creatia omului si a altor entitati, creatia omului facuta de Sofia a fost un succes, dar accidental au fost create si niste entitati fara trup, niste entitati parazite, archonii.
(Eu am scris Numele adevarat si pactul cu Yaldabaoth.)

7:55 - Sofia a facut Pamantul si a devenit Pamantul. Sofia s-a contopit cu materia fizica, Sofia este mama tuturor fiintelor biologice.

8:20 - Pe 10 mai 1971 Sir Fred Hoyle face un anunt intr-o conferinta de presa: fiintele umane sunt pioni folositi de extraterestrii, iar extraterestrii vin din alt univers, unul cu 5 dimensiuni.
(Rudolf Steiner spunea de demoni ca sunt fiinte multidimensionale, parazite, care nu au corp fizic si au nevoie sa posede fiintele umane pentru experimentarea unor senzatii imposibile pentru ei.)

9:17 - Aristotel: nu oricine umbla deghizat ca om este fiinta umana.
Archon: un termen din greaca care inseamna stapanitor, conducator sau legiuitor.

10:05 - Gnosticii spun ca archonii sunt de 2 tipuri: reptilieni si gri
(Acum inteleg de unde toate povestile lui David Icke despre reptilieni ...)

10:28 - John Lash spune ca textele gnostice ofera o solutie pentru explicarea misterelor VT si creatia omului.

11:57 - Dominatia archonilor: razboaie, cruciade, inchizitie, nedreptate, religie.

12:42 - Despre Zeul VT si patriarhat.
Patriarhatul a incercat sa elimine pe Sofia, partea feminina din divinitate.

13:30 - Archonii aunt paraziti eterici, care se hranesc cu energie spirituala.
(Archonii au nevoie de rugaciuni.)

13:53 - Conform textelor gnostice, Iisus este un profet al zeului Amor, care citit invers iese Roma, iar gnosticii au spus ca puterea Romei, puterea Imperiului Roman, este data de Regele Lumii (Rex Mundi), care este archonul aflat la conducerea planului fizic.
(Initial am crezut ca este o aberatie, dar in final am inteles ca are sens.)

14:23 - Astfel gnosticii au considerat ca simbolul crucii este simbolul archonului Rex Mundi si ca in numele crucii s-au dus lupte de dominare si de control.
(Poate cineva sa infirme asta?)

14:37 - Atacati de gnosticii, crestinii (prin Papa Innocent III) au inceput sa persecute si sa elimine sistematic pe gnostici, declarandu-i eretici.
Google: pope innocent iii - 1209
Google: pope innocent iii albigensian crusade
(Inchizitia s-a creat pentru ascunderea adevarurilor spuse de gnostici, astfel imi explic permanenta aversiunea crestina pentru cunoastere, pe motiv ca te sminteste.)

15:30 - Carte: The active side of infinity, Carlos Castaneda - vorbeste despre un predator (alien) care tine omenirea intr-o inchisoare.
(Predatorul este Domnul si Stapanul si toate denumirile in aramaica a zeuluii VT. Predatorul ne-a facut docili, neajutorati ... intocmai cum ne sfatuieste Crestinismul sa fim.)

17:27 - Ce a ajuns fiinta umana datorita controlului archonilor.

18:17 - 250 de gene din ADN-ul uman nu sunt regasite la nici o fiinta de pe aceasta planeta si asta sugereaza ca fiinta umana nu este originara de pe Pamant.
Google: 250 unique human genes

19:00 - Cartea lui George Andrews, Extra-terestrial friends and foes, explica de de este mai usor sa cuceresti o planeta prin religie, decat prin interventie militara.
(Folosind interventia militara, risti ca prietenii alieni (avem prieteni in galaxie) sa sara in ajutor.
Folosind religia, convingi pamanteanul sa accepte sclavia de bunavoie, pentru ca Domnul (sau pastorul) are grija de tine si iti da tot ce ai nevoie, dar trebuie sa renunti la libertate si te inchini lui si numai lui – prima porunca.)

21:00 - Dupa ce este asigurat controlul total al planetei, apar navele extraterestre. Omenirea nu este pe cale sa fie invadata, pentru ca a fost deja invadata din vremea povestilor VT.

23:50 - Cartea The Day After Roswell, scrisa de colonel in rezerva Philip J. Corso.

25:00 - Deceptia demiurgilor: permanent s-a sugerat ideea ca omul este slab si neputincios.

26:39 - Sistemul de control al archonilor, matrix-ul este real.

28:23 - Marturiile lui Robert Lazar despre cum au studiat alienii pamantul de peste 10 mii de ani si cum pot afecta creierul uman fara contact fizic.
Se pare ca manipularea nu este eficienta daca intervin stimului puternici (perturbatii) ca muzica puternica sau droguri.
(Probabil de aceea iluminarea sau depasirea granitelor matrixului si spulberarea iluziei se poate face cu droguri halucinogene. Drogurile intrerup controlul telepatic al archonilor.)

29:19 - Robert Lazar mai spune ca alienii ne considera containere (pentru suflet) si ca religia a fost facuta sa ofere reguli ca sa nu se altereze continutul.
(Vezi Matei 10:28 - Nu va temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sa-l ucida; temeti-va mai curand de acela care poate si sufletul si trupul sa le piarda in gheena.)

30:07 - George C. Andrews: Alieni (gri) se hranesc cu ce contine trupul fintei umane (sufletul) si care iese in momentul mortii.
(Exista zvonuri ca alienii gri nu au suflet, ca se cloneaza si ca sunt pe moarte si, de aceea, studiaza oamenii, pentru ca oamenii au suflet si se pot reincarna.)

31:08 - Suntem recoltati de alienii gri de peste um milion de ani (vezi filmul Jupiter Ascending si Pamantul ca ferma de emotii.)

31:57 - Cartea lui Daniel Pinchbeck, 2012 The Return of Quetzalcotl: alienii gri se hranesc cu emotii umane generate de sentimente negative.
(De aceea religiile patriarhale cultiva frica de Dumnezeu = frica de demiurgi = frica de alienii gri).

32:52 - Jacques Vallee: calatoria in planul fizic prin cosmos este depasita (tehnologic), iar fenomenul UFO este un sistem de control al oamenilor.

34:00 - Bernhard Guenther: despre realitate hiperdimensionala, exista multe plane de existenta, iar povestea biblica a creatiei omului este mult mai complexa, exista entitati care se hranesc cu sentimente negative, ...

34:44 - Textele antice fac referinte la un sistem de control hiperdimensional care a influentat si controlat omenirea de milenii.

35:36 - Religia (si mai ales monoteismul) este principalul generator de suferinta eterna (iad vesnic daca nu crezi si, mai ales, daca nu asculti), spre deliciul (festinul) archonilor.

36:45 - Archonii au stabilit niste psihopati (regalitatea) sa conduca lumea si sa aiba grija de recolta (secerisul referit in Biblie si in filmul Jupiter Ascending - Luna ca baza ET si Pamantul ca ferma galactica).

37:06 - Profilul managerului (fiinte fara suflet, am scris Partea I, Partea II si Partea III, care simuleaza comportament uman si au numai 4 chackre, nu 7, adica nu au Anahata, Ajna si Sahasrara.)

39:32 - Dr. Karla Turner (1947 - 1996): omul simte (sugestie telepatica a archonilor) ca are nevoie de o forta superioara si crede ca alienii sunt buni si ca ne pot ajuta, iar alienii ne manipuleaza cu aceasta idee.

Sper ca planul demiurgilor este clar expus si mai sper ca va fi zadarnicit curand.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.