Dolores Cannon, Dimensiuni paralele si iluzia timpului

Categorii: Vindecare, Misticism, ocultism

18-Jun-2015 21:06 - 2782 vizionari

Dolores Cannon (1931 - 2014) a fost un controversat expert in profetiiile lui Nostradamus, un hipnoterapeut cu peste 40 de ani de experienta si specializat in recuperarea de informatii pierdute, folosind hipnoza pentru descrierea vietilor anterioare.

Un film despre hipnoza, vieti anterioare, spirite, lectii, karma, energie, viata, moarte, universuri paralele, oameni cu suflet si oameni fara suflet (si eu am scris: Partea 1, Partea 2 si Partea 3), univers holografic, lectii spirituale, fiecare este responsabil de soarta sa, …

Parerea mea:
Informatiile obtinute prin hipnoza trebuie verificate cu atentie, pentru ca exista spirite jucause (rautacioase) si un pic mai destepte decat Homo Sapiens Sapiens (aflat pe nivelul cel mai scazut de vibratie, adevaratul iad, planeta Pamant, dupa spusele lui Dolores) si care pot pacali pe hipnotizati si pe hipnoterapeuti.

Hipnoza este un mister (si probabil dovada ca traim intr-o iluzie) si o pseudostiinta, dar activitatea lui Edgar Cayce (peste 14,246 sesiuni timp de 40 de ani) nu trebuie neglijata.

Calatoriile Astrale si Arhiva Akasha exista si sunt accesibile celui care cauta si care are dreptul sa isi aminteasca ce a vazut acolo.

De fiecare data cand visam, calatorim in planurile astrale si, eventual, vizitam Arhiva Akasha, dar rareori ne amintim visul.

Lasati intuitia sa va ghideze atunci cand logica nu are cuvinte.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.