Realitatea fizica nu exista daca nu este masurata

Categorii: Stiinta si Tehnologie, Vindecare, Univers simulat

04-Jun-2015 18:05 - 3239 vizionari

De la Quantum Experiment Confirms Reality Doesn't Exist Until Measured
si ATS - Quantum Experiment Confirms Reality Doesn't Exist Until Measured.
Totul a plecat de la Experiment confirms quantum theory weirdness din 27 mai 2015.

Lumina are comportament dual, dar si materia are comportament dual: unda si particula.
Masurand parametrii unui proces, ecuatia lui Schrödinger se simplifica si valorile obtinute (pozitia, momentul, energia) sunt stabile (nu mai variaza, nu mai sunt determinate cu o anumita probabilitate).

Convingerea mea ca traim intr-un univers simulat se bazeaza pe comportamentul dual al luminii si al altor materiale (de exemplu mingiute de fullerene – C60).
Cand nu exista masuratori, sistemul simuleaza realitatea cu parametrii aflati intr-un anumit interval de valori, pentru a conserva resursele. Aceeasi tehnica este folosita in jocuri pentru afisarea obiectelor indepartate, dar la apropierea de obiecte se schimba algoritmul, iar afisarea obiectului necesita calcule mai precise inainte de afisare.

Simularea realitatii in care traim nu necesita calculatoare performante, pentru ca procesul simulat nu isi poate da seama de viteza de simulare si pentru ca pentru el timpul curge normal, oricat de lenta ar fi simularea.

Pastrand parametrii intr-o anumita zona de valori se simplifica simularea si se face economie de calcule (si creste viteza de simulare). Atribuirea unei valori fixe, calculate, necesita ceva timp pentru calcularea valorii, dar creste calitatea imaginii.

Mai concret: cand lumina sau materia exista ca unda, parametrii (pozitie, moment, energie) sunt aproximativi (sunt determinati cu o anumita probabilitate) si la nivel subatomic exista ca o fantoma, ca ceva care apare si dispare foarte repede. Particulele nu stau pe loc, ci se deplaseaza intr-o anumita regiune (principul de incertitudine).

Vindecarea se face intelegand ca realitatea fizica este o iluzie si ca la nivel subatomic particulele sunt in toate starile posibile (superpozitie cuantica), adica exista in universul nostru, apoi dispar din universul nostru si exista in alte universuri, apoi revin in universul nostru in alta pozitie, cu alta viteza si eventual alta energie …

Avem nevoie de o schimbare de atitudine si de mentalitate ca sa supravietuim in Era Varsatorului (incepand cu 2012), hranindu-ne numai cu Adevar. Era Varsatorului inseamna acces la multa multa informatie (torente de date) si minciuna incepe sa devina evidenta.

Realitatea fizica nu exista daca nu este masurata. Asta inseamna ca un proces descris numai prin vorbe (teorie, filozofie, teologie) nu exista daca nu vine cu valori masurabile, determinabile, repetabile si accesibile prin metode stiintifice. Teoria fara valori practice nu are veridicitate. De aceea exista atatea contradictii si absurditati in religie.
Comentarii:

Gheorghe, 06-Jun-2015 20:51
Totalitatea reprezentarilor modale extrase de minte din informatia furnizata de perceptie defineste
realitatea fizica perceputa de noi.Adica materia exista ca unda si asta inseamna ca are o fregventa
si fiecare frecvenţă emisă are receptorul ei bine stabilit. . De exemplu ochii pot capta intervalul
limitat între aproximativ (5•1014÷1015)Hz sau în lungimi de undă (300÷700) nanometrii. Aşadar
fiecare obiect ce vibrează emite şi un sunet, imperceptibil pentru urechile noastre dacă nu
se află în gama 15-20.000 Hz.
In realitate, realitatea fizica perceputa de noi arata asa cum o vedem noi cu creierul nostru,
si este posibil ca rosul pe care il va eu sa nu fie acelasi rosu pe care il vezi tu. 
Intrebarea mea cam retorica ar fi : avem ce masura ? sau sa masuram ceva care numai in perceptitia
noastra este masurabil ?. 
Ioan, 09-Jun-2015 16:22
Este bine sa masuram, dar daca realitatea noastra este simulata, masuram degeaba.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.