Manifestarea liberului arbitru

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare

06-Apr-2015 19:08 - 3314 vizionari

Toate acestea sunt numai parerile mele si pot fi gresite.

In lumea interioara a fiintei umane (in perceptie, in minte) orice este posibil pentru ca nu se incalca liberul arbitru.

Omul este 90-99% ceea ce gandeste el despre el, pentru ca ce este in mintea lui este prea putin afectat de factorii externi.

Dar lumea exterioara este la polul opus.
In lumea exterioara vointele tuturor se compun, rezultand o neputinţă generală.

De exemplu: Nu pot sa levitez prin puterea mintii, pentru ca incalc liberul arbitru al majoritatii care spune sec: omul nu e pasare, omul nu e Superman, omul nu poate sfida legea gravitatiei. Presupunand ca stiinta va dezlega misterul gravitatiei si va descoperi particula care defineste gravitatia, omul va putea zbura cu puterea mintii alterand fluxul de particule gravitationale …, dar pana atunci nu poate sa zboare fara ceva ajutor din partea unei masini.

Ce inseamna manifestarea liberului arbitru la nivelul mintii umane:

O minte stresata creeaza un mediu propice aparitiei bolilor, prin scaderea imunitatii.
Omul are impresia ca organismul sau este neputincios si ia pastile ca sa-l ajute, pacalind sistemul imunitar.
O minte ocupata cu sentimente negative de frica, ura, dispret, atrage energii negative, boala si cancer (legea atractiei ca legea lui Unu).

Constientizand aceste aspecte, fiinta umana se poate vindeca de orice boala.
Corpul uman are celule specializate sa lupte cu agresorii sanatatii (anumite bacterii, anumiti virusi, orice fel de otrava) si este capabil sa isi mentina parametrii vitali de functionare la niveluri optime. Majoritatea otravurilor sunt neutralizate de saliva, daca sunt in cantitate mica. Corpul uman produce enzime si are glande endocrine localizate nu intamplator in zona principalelor centre energetice (chakre). Omul poate lua energie din aer (prana) prin respiratie, poate trai fara mancare (inedia) si fara apa (asitia) … mituri indiene confirmate stiintific.

Existenta Efectului placebo si a autohipnozei au dus la aparitia unor discipline controversate: puterea afirmatiilor pozitive si tehnicile NLP.
Ce este NLP: http://nlp.ro/ce-este-nlp/

Se spune ca un subiect hipnotizat nu poate fi determinat sa efectueze sarcini care contravin firii lui, adica sarcini care incalca liberul arbitru al subconstientului sau. Secretul autohipnozei (autoperfectionarii prin hipnoza) si al NLP consta in pacalirea subconstientului ca poti face asta. Repetand zilnic o afirmatie (de preferat sa fie pozitiva) te transformi prin autosugestie. Analizand anumite rugaciuni crestine, poti sa iti dai seama de ce omenirea este intr-o stare atat de inapoiata spiritual. Nu trebuie subestimata puterea cuvintelor, puterea blestemului.

Am auzit de grupuri de tineri, pana in 30 de ani (dupa aceea incep greutatile vietii, serviciul, casatoria, copiii, etc.), care s-au antrenat si au obtinut rezultate in psihokineza si ale manifestari psi, publicandu-si rezultatele in forumuri de discutii si detaliind metoda pas cu pas. Intotdeauna secretul a fost sa-ti pacalesti subconstientul.

Liberul arbitru se manifesta in toate planurile, fizice sau spirituale.

Răul (entitatea malefica, rauvoitoare, profitoare) exista (este cel ce este) si are o existenta tolerată de divinitate.
Răul este produs de entitatile fizice (oameni) si non fizice (duhuri, demoni, demiurgi) datorita liberului arbitru.
Răul mai este reprezentat de entitati (alieni) care au evoluat un pic mai rapid decat oamenii si, care acum, profita de nestiinta lor.
Exista entitati care aleg sa fie inselatoare, profitoare, impertinente, razbunatoare si rautacioase si alegerea lor nu poate fi contestata de nimeni.

Răul nu incalca liberul arbitru si divinitatea nu elimina răul, pentru ca nici divinitatea nu poate incalca liberul arbitru.
Divinitatea este formata din entitatile un pic mai evoluate decat omul, care nu profita de fiinta umana transformandu-o in turma buna de muls sau in lan bun de secerat, si care duce o lupta reala (Sodoma si Gomora, Enki si Enlil) cu entitatile care profita de ignoranta umana.

Omul este afectat de rău prin paraziti energetici, frica si nestiinta (ignoranta).
Numai o entitate malefica (ca o componenta a răului) ingradeste accesul la informatie si sperie finta umana ca are o singura viata si ca dupa aceea ajunge in rai sau in iad.

Evident, slujitorii acelor entitati malefice nu stiu ce vorbesc si pe cine slujesc, iar dovada ca sunt orbi si ca bâjbâie in intuneric, mintind masele, este ca nu sunt in stare sa stabileasca cand pica Pastele in 2015: pe 5 aprilie sau pe 12 aprilie, sau sa stabileasca cand s-a nascut Iisus, rezultand paradoxala afirmatie: Iisus s-a nascut in anul 4 inainte de Cristos. Pastele crestin trebuie sa pice in duminica din interiorul Pastelui iudaic. Anul acesta, 2015, Pastele iudaic este intre 3 si 11 aprilie – Google: hebrew pesach in 2015.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.