Vizualizarea la distanta si Proiectia astrala

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare

06-Apr-2015 17:56 - 3107 vizionari

Exista doua tehnici foarte asemanatoare prin care, prin antrenament, orice om poate vedea lucruri pe care un om obisnuit nu le poate vedea. Este vorba de vizualizarea la distanta (remote viewing) si proiectia astrala (astral projection).

Vizualizarea la distanta presupune investigarea unor locatii necunoscute fizic, dar vizualizate prin perceptia spiritului, prin extracorporalizare, si este folosita frecvent in scopuri de spionaj (Google: SRI project stargate).

Proiectia astrala inseamna accesul la lumile invizibile, la planurile spirituale, lumea viselor, lumea demonilor, lumea ingerilor, etc…

Ambele tehnici sunt dificile si destul de imprecise, iar interpretarea informatiei obtinute necesita mult antrenament si rabdare.

Prin hipnoza sau prin droguri sau prin alte tehnici (yoga, meditatie, respiratie), fiinta umana se poate extracorporaliza si poate percepe informatii (vizuale, auditive) pur si simplu numai prin puterea spiritului.

Desigur aceste tehnici sunt blamate de cei care au interes ca turma sa ramana docila (si usor de muls) si crestinii de orice fel ar trebui sa se opreasca cu cititul aici.

Exista unii oameni care pot foarte usor sa se extracorporalizeze, posedand un talent nativ (initiati din vieti anterioare) sau care au dobandit acest talent in urma unui accident, in urma unei anestezii nereusite, in urma unei morti clinice, etc.

Un fel de extracorporalizare este descris de dailymail.co.uk la o tanara de 24 de ani. Pe Internet se pot gasi mult mai multe exemple: Google obe experiment sau obe scientific experiments proof.

Se pare ca simpla constientizare ca exista o lume subtila (este suficient sa alegi sa crezi ca exista) produce transformari profunde in fiinta umana, urmate de un lant de coincidente (sincronicitati) care iti confirma alegerea facuta. Dar trebuie sa alegi sa cauti adevarul, nu minciuna sau deceptia, pentru ca din minciuna nu poate iesi ceva bun.

Aproape de fiecare data cand dormim si visam ne proiectam astral, dar nu intotdeauna ne amintim experienta si, daca ne amintim, nu suntem antrenati sa o memoram in detaliu.

Cu cat inaintezi mai mult in varsta, cu atat este mai greu sa te extracorporalizezi si explicatia pe care mi-o dau este ca totul depinde de credinta, de perceptie, de efectul placebo.

O minte tanara accepta mai usor ca poate schimba realitatea si ca poate depasi barierele, bariere autoimpuse numai de mintea umana.
O minte matura se indoieste si subconstientul nu se poate manifesta datorita liberului arbitru.

Vizualizarea la distanta si Proiectia astrala sunt fenomene foarte bine documentate pe Internet si cine se indoieste de existenta lor, traieste degeaba in Era Varsatorului.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.