Pamantul ca ferma de emotii

Categorii: Misticism, ocultism, Vindecare, Demiurgi (Gnosticism)

16-Mar-2015 18:59 - 3467 vizionari

Tot mai multe voci pe Internet intaresc ipoteza ca Pamantul este o ferma de oameni si ca o completare la Luna ca baza ET si Pamantul ca ferma galactica, adaug ce am gasit pe ATS - Are we being farmed for our "loosh" or emotional energy?

Robert Monroe lanseaza ideea ca cineva sau ceva din afara spatiului si timpului nostru creaza o succesiune specifica de evenimente ca sa puna fiinta umana in situatii extreme si inconfortabile si, astfel, demiurgii (gardienii planetei inchisoare, supraveghetorii din Cartea lui Enoh) sa colecteze energia energia emotionala (loosh) rezultata - montalk.net

Robert Allan Monroe sau Bob Monroe, este fondatorul Institutului Monroe, fundatia care cerceteaza constiinta umana in stare modificata, cerceteaza experientele percepute de creier in pragul mortii, fenomenul de extracorporalizare, proiectia astrala, etc.

Se pare ca entitatile extraterestre (alieni, gardieni, supraveghetori, demiurgi) nu cauta substante fizice (fluide umane, extracte biologice) si nici metale rare (aur, platina), ci cauta ceva mult mai rar si mai valoros decat intreg universul la un loc: emotii umane.

Am scris despre oamenii cu suflet si fara suflet: Partea I, Partea II si Partea III.
Oamenii fara suflet sunt roboti simulanti (emuleaza un comportament uman) si nu au sapte chakre, au numai patru.
Astfel cantitatea de emotii emisa de oamenii fara suflet este neglijabila si poate fi considerata zero.
Oamenii cu suflet au in plus chakra Anahata (iubire), Ajna (perceptia paranormaului) si Saharsara (conceptul de iluminare, mantuire, cautarea Divinitatii).

Emotiile de buna calitate izvorasc din iubire, intelegerea rolului omului si a destinului sau si cautarea mantuirii si a Divinitatii, iar toate aceste preocupari lipsesc la oamenii fara suflet.

Emotiile cele mai puternice apar din frica si teroare.

Religia Crestina aminteste de Frica de Dumnezeu combinata cu orice altceva care sa fie cu zdrobire de inima.
Acestea sunt concepte puternice, menite sa franeze spiritual pe oricine doreste sa evadeze din planeta-inchisoare.

In realitate Dumnezeu Creatorul este iubire, liniste si pace.
Oricine incearca sa obtina sentimente negative (prin frica de iad si de Divinitate, umilinta, nevolnicie) nu este reprezentantul sau mesagerul Creatorului.

Creatorul nu se teme de creatia sa si nici de potentialul creatiei sale (Turnul Babel).

Creatorul nu dicrimineaza (alegand un popor si numindu-l Popor Ales) si nu instiga la nedreptate (promitand Poporului Ales niste tinuturi ocupate de altii) si nu isi abandoneaza credincosii, sugerand ca fiul Creatorului sa fie jertfit ca sa echilibreze situatia dupa ce zeul si-a abandonat poporul mai mult de 500 de ani.

Creatorul nu face greseli menite sa fie indreptate de Fiul Sau.

Cele mai multe sentimente umane au fost recoltate in antichitate in timpul razboaielor si nedreptatilor: razboaiele duse in numele religiei, Inchizitia, vanatoarea de vrajitoare, executiile medievale, etc.

Probabil sentimentul cel mai puternic este frica de moarte.
Crestinismul, prin minciuna abordata in anul 553 (reincarnarea este respinsa oficial dupa 300 de ani de acceptare), contribuie cel mai mult la inducerea fricii de moarte.

Un om informat este un om liber si fara frica de moarte, iar demiurgii lupta sa pastreze ignoranta si frica in lume.

Atentie la demiurgi (zeul VT, Tatal Minciunii) si la metodele lor de control (frica si zdrobire de inima) si feriti-va de purtatorii de false daruri.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.