Ioana d`Arc sedusa si abandonata

Categorii: Stiinta si Tehnologie, Misticism, ocultism

20-Jan-2015 18:12 - 2774 vizionari

Ioana d’Arc si-a inceput misiunea divina de eliberare a patriei sale de sub dominatia Angliei, pe 29 aprilie 1429. Pe 23 mai 1430 este capturata de inamici si pe 30 mai 1431 este arsa pe rug, la varsta de 19 ani. La 25 de ani dupa executia ei, un grup inchizitoriu autorizat de Papa Calixtus III, reexamineaza procesul Ioanei si o declara nevinovatia, considerand-o martira. In 1909 Ioana d’Arc este sanctificata (capabila sa intre in rai) si in 1920 este canonizata, adica este recunoscuta ca facand parte dintre sfinti.

Cum a fost posibil ca o eroina sa fie condamnata dupa un an (23 mai 1430 – 30 mai 1431) de procese ridicole?
Din cele mai vechi timpuri, politica si religia, Cezarul si Dumnezeu, au mers tinandu-se de mana si nu au putut fi separati niciodata, nici in zilele noastre: cine nu plateste taxe in Romania si in Grecia? Pe ce se jura in parlament si la procesele penale prin aproape toate statele lumii? …

Oare a fost Ioana d’Arc sedusa si abandonata de divinitate?
Sigur ca nu. Dumnezeu Creatorul Universului (nu zeul din Vechiul Testament) a creat contextul in care oamenii au un numar infinit de vieti, iar spiritul nemuritor alege cand si unde sa se reincarneze.
Spiritul Ioanei d’Arc si-a ales singur destinul.

Dumnezeu nu este ispititorul, ca in rugaciunea “Tatal Nostru”, si nu ne duce pe noi in ispita.
(Conform traditiei, Satan ne duce in ispita. Satan cere voia Creatorului inainte de a actiona, conform cartii lui Iov. Satan este adversarul lui Dumnezeu, daca traducem numele Satan. Una din afirmatiile anterioare trebuie sa fie falsa, altfel rugaciunea “Tatal Nostru” este falsa.)
Dumnezeu nu nedreptateste pe nimeni: nici pe Jan Hus (1415), nici pe Ioana d’Arc (1431), nici pe György Dózsa (1470), nici pe Giordano Bruno (1600), nici pe sora Maria Celeste, fata lui Galileo Galilei (1634), nici pe Galileo Galilei (1642), nici pe Horea Closca si Crisan (1784), nici pe Mihai Eminescu (1889), nici pe multi, multi altii.

Toti cei care au avut un sfarsit prematur si in situatii evident nedrepte, au urmat un plan de eliminare a fortelor raului (demiurgii corupti) si ne-au dat un exemplu ca sa cautam dreptatea si adevarul intotdeauna, fara sa facem compromisuri.
Anumite spirite aleg sa isi sacrifice cateva vieti pentru binele omenirii.
Un astfel de spirit a fost si Iisus Emanuel si adevarata lui poveste (adevarata lui misiune) este dedusa din Evangheliile gnostice si apocrife, nu din cele patru Evanghelii canonice.

Nesocotirea procesului de reincarnare si karma duce la aberatii teologice si religii ridicole, bazate pe minciuna (minciuna lui Pavel) si inselaciune (pervertirea invataturilor lui Iisus).
Minciuna devine evidenta cand in anul 451 (Consiliul din Calcedon) este tolerata si adusa in discutie reincarnarea (considerand ca Iisus este Cuvantul incarnat) si in anul 553 (al doilea Consiliu Ecumenic de la Constantinopol) reincarnarea este declarata erezie, condamnadu-se lucrarile lui Origen (184 AD – 254 AD) la 300 de ani dupa moartea sa.

Cautand adevarul si cautand o explicatie logica privind lumea in care traim, consider ca nu vom fi pacaliti.

Numai cunoscand adevarul vom fi liberi, pana atunci vom fi rataciti chiori condusi de orbi, sau invers.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.