Constiinta globala si lampa mintii

Categorii: Stiinta si Tehnologie, Misticism, ocultism, Vindecare, Electronica

03-Jan-2015 21:07 - 3379 vizionari

Lumea pe care o percepem cu simturile noastre (mecanica clasica) este diferita de lumea subatomica (mecanica cuantica).

Materia are comportament dual, de unda si de particula, Google double slit experiment, un fapt dovedit de multiple experimente stiintifice (cu lumina, cu electroni, cu mingiute de fullerene – C60, etc.).

 

Proiectul constiintei globale, Google global consciousness project, este succesorul proiectului PEAR - Princeton Engineering Anomalies Research Lab.

Proiectul constiintei globale:
http://noosphere.princeton.edu/
http://global-mind.org/

Proiectul PEAR a fost inchis dupa 28 de ani, dar cercetarile au continuat prin Proiectul constiintei globale (Global Consciousness Project).

Proiectul constiintei globale colecteaza date de peste 15 ani din generatoare de numere aleatoare distribuite in peste 70 de locatii, raspandite pe planeta, unul din locuri fiind la Cluj-Napoca.

 

Generatoarele de numere aleatoare sunt de doua feluri: soft si hard.
Soft, adica se foloseste un program care efectueaza cateva operatii matematice si rezulta un numar pseudoaleator.
Hard, adica un montaj electronic genereaza semnale aleatoare, care sunt culese, prelucrate si transformate intr-un numar.

Un generator bazat pe un algoritm matematic (o functie polinomiala) va genera intotdeauna acelasi rezultat si urmatorul numar din secventa va putea fi prevazut.
Interesante sunt generatoarele de numere aleatoare hardware, Google: hardware random number generator, pentru ca nu genereaza secvente predictibile.

In urma analizelor statistice a datelor culese de la generatoarele hardware de numere distribuite prin toata lumea, s-a stabilit o corelatie intre evenimentele importante din lume (atentate teroriste, schimbari majore la bursa, dezastre naturale, etc.) si modelul numerelor obtinute (procentul de ‘unu’ fata de ‘zero’, distributia gausiana a numerelor generate, etc.).

 

Lampa mintii, Google: mind lamp, este o aplicatie practica a proiectului PEAR si a Proiectului constiintei globale.
Un montaj electronic sesizeaza modificari in fluxul de electroni care traverseaza o bariera prin efectul de tunel, Google: electron tunneling, si regleaza culoarea lampii, conform masuratorii efectuate. In mod normal lampa schimba culoarea in mod aleator si la intervale de timp aproximativ egale, dar, uneori secventa se schimba dramatic si fenomenul devine vizibil.

Efectul de tunel al electronilor este legat de principiul incertitudinii al lui Heisenberg si de comportamentul dual (unda-particula) al materiei.
Materia se comporta ca particula cand este observata, adica atunci cand proprietatile materiei sunt masurate.
Astfel intentia observatorului (observarea si masurarea realitatii) forteaza ecuatia Schrödinger sa se simplifice (Google: collapse schrödinger equation) si unda sa se comporte ca particula, Presupuneri ca traim intr-un univers simulat.

Efectul de tunel al electronilor se poate pune in evidenta cu un montaj electronic care inregistreaza efectul Zenner si descarcarea in avalansa. Diferenta dintre efectul Zenner si descarcarea in avalansa este ca efectul Zenner are un coeficient negativ de temperatura, iar avalansa are un coeficient pozitiv de temperatura si, in timp, descarcarea in avalansa incalzeste montajul si il poate distruge. Pana in 5 volti se considera efect Zenner, peste 5 volti se considera descarcare in avalansa – radartutorial. Cand se produce avalansa, jonctiunea PN devine aproape un scurt-circuit si protectia este asigurata numai de o rezistenta inseriata cu jonctiunea. Efectul de avalansa poate fi exploatat si se pot construi oscilatoare pe frecvente foarte mari si pe o plaja de valori foarte mari, rezultand un generator de zgomot pe o gama foarte larga de frecvente. Avalansa nu este constanta, iar valorile masurate si convertite in numere reprezinta numere aleatoare. (In urma unor cercetari mai amanuntite, am aflat ca efectul de tunel se gaseste numai la efectul Zenner, iar la descarcarea in avalansa efectul produs apare datorita ionizarii de impact.)

Google: electron tunnel effect and avalanche breakdown
Google: zenner random event generator
Google: avalanche random event generator

Este foarte populara culegerea de zgomot de pe dioda Zenner, pentru ca functioneaza la tensiuni mici, dar culegerea de semnal generat de avalansa este mult mai bun. Nu stiu precis de ce, probabil plaja de frecvente generate prin avalansa este mult mai mare, desi nivelul de semnal de pe Zenner are amplitudinea mai mare. Urmeaza sa construiesc cateva montaje electronice si sa le testez.

 

Ce legatura este intre numerele generate aleator si mintea umana? Probabil niciuna!

Dar, daca se dovedeste ca exista una, perceptia noastra asupra realitatii se schimba: In mod sigur mintea umana chiar poate controla lumea materiala sau lumea materiala este o iluzie si iluzia reactioneaza la gandurile si intentiile fiintei umane.

Daca mintea umana poate controla lumea materiala (prin vointa), atunci magia este reala si poate fi pusa in evidenta prin experimente stiintifice.

In cazul in care traim intr-o iluzie, atunci lumea este proiectata si condusa de un mecanism, un fel de calculator, si situatia este asemanatoare cu holodek-ul Star Trek.
Google: holodeck star trek
Cine doreste, poate sa gaseasca regulile jocului si sa castige accesul la nivelul urmator, adica sa castige iluminare, mantuire, originea si rolul fiintei umane, eliminarea iluziei, eliminarea demiurgilor corupti, etc.

Orice calculator si orice program de calculator poate fi alterat, intrerupt si reprogramat.

Vom putea elimina iluzia si vom putea accesa lumea reala.

Scopul meu, iluminarea mea, mantuirea mea, este sa depasesc pragul iluziei materiale.

Adevarul suprem nu exista.
Odata depasita iluzia lumii in care traim, urmeaza sa investigam noua lume care apare, si, repetand procedeul pana la infinit, pot afirma ca adevarul absolut nu exista – Google: youtube god's god

Probabilitatea ca lumea in care traim sa fie o iluzie este mare si afirmatia mea este intarita de efectul placebo, hipnoza, comportamentul dual al materiei, constanta lui Planck, … - Presupuneri ca traim intr-un univers simulat.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.