Cunoasterea in sens biblic

Categorii: Religie, Misticism, ocultism, General

06-Apr-2013 14:57 - 5109 vizionari

Cunoasterea in sens biblic inseamna relatii sexuale.
A cunoaste in ebraica are multe intelesuri, unul din ele fiind relatii sexuale:

Geneza 4:1 - Dupa aceea a cunoscut Adam pe Eva, femeia sa, si ea, zamislind, a nascut pe Cain si a zis: "Am dobandit om de la Dumnezeu".
Geneza 4:17 - Dupa aceea a cunoscut Cain pe femeia sa si ea, zamislind, a nascut pe Enoh. Apoi a zidit Cain o cetate si a numit-o, dupa numele fiului sau, Enoh.
Geneza 4:25 - Adam a cunoscut iarasi pe Eva, femeia sa, si ea, zamislind, a nascut un fiu si i-a pus numele Set.
Geneza 38:26 – Si le-a cunoscut Iuda si a zis: "Tamara e mai dreapta decat mine, pentru ca nu am dat-o lui Sela, fiul meu". Si n-a mai cunoscut-o pe ea.
Judecatorii 11:39 - Apoi dupa trecerea celor doua luni ea s-a intors la tatal sau si acesta a facut cu ea cum fagaduise; si ea n-a cunoscut barbat.
Judecatorii 19:25 - Dar ei n-au voit sa-l asculte. Atunci omul a luat pe concubina sa si a scos-o in ulita. Iar ei au cunoscut-o pe ea si si-au batut joc de ea toata noaptea pana dimineata, si la ivirea zorilor au parasit-o.
Judecatorii 21:11 - Si iata ce sa mai faceti: pe orice barbat si orice femeie care a cunoscut barbat, sa-i dati pieirii, iar fetele lasati-le cu viata". Si asa au facut.
1 Samuel 1:19 - Iar dimineata s-au sculat ei si s-au inchinat inaintea Domnului si, intorcandu-se, au venit la casa lor in Rama. Dupa aceea a cunoscut Elcana pe Ana, femeia sa, si si-a adus aminte Domnul de ea.
1 Regi 1:4 - Fata era foarte frumoasa, ingrijea pe rege si-l servea; insa regele n-a cunoscut-o. 1 Regi 1:2 – fata tanara era pentru rege (David) ca sa se culce cu ea.
Matei 1:25 - Si fara sa fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a nascut pe Fiul sau Cel Unul-Nascut, Caruia I-a pus numele Iisus.

Adevarul este intotdeauna pe undeva pe la mijloc:
Eclesiastul 1:13 – setea de cunoastere este un chin cumplit dat de Dumnezeu fiilor oamenilor.
1 Corinteni 8:2 - Iar daca i se pare cuiva ca cunoaste ceva, inca n-a cunoscut cum trebuie sa cunoasca.
1 Ioan 4:8 - Cine nu iubeste, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentruca Dumnezeu este dragoste.

Astfel pacatul originar a fost legat de concupiscenta.
Este ceva legatura intre sex, tantra yoga, kundalini si penetrarea valului de iluzie sau iesirea din Matrix (adica eliberare, iluminare, mantuire).
De aceea gnosticii au fost declarati eretici si cunoasterea considerata un pacat.
In vremuri de mult apuse posesia unei Biblii te putea arde pe rug, slujbele religioase pentru popor erau tinute in latina si omul de rand nici astazi nu stie latina.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.