Deces dupa circumcizie

Categorii: Misticism, ocultism

05-Nov-2014 18:27 - 2627 vizionari

Dupa unele religii, Dumnezeu nu ne-a creat perfect si este nevoie de un ritual barbar de mutilare a organului genital la ambele sexe (cautare in ebible.ro: taiat imprejur) ca semn ca victima este intr-un lagamant vesnic cu Dumnezeu – Geneza 17:13.

Circumcizia se aplica la barbati, iar excizia se aplica la femei.
Nici sclavii nu scapa de circumcizie – Geneza 17:23.
Sefora (nevasta lui Moise) stie ca ritualul este crud – Exodul 4:25.

In Exodul 4:24-25 se sugereaza ca cei netaiati imprejur nu sunt cunoscuti de ingerul lui Dumnezeu si de aceea sunt omorati.
Numai legamantul cu Dumnezeu, simbolizat prin taierea imprejur, ii apara si de aceea intaii nascuti ai Egiptului au fost omorati la ultima urgie abatuta de Moise asupra Egiptului.
Dar egiptenii deja practicau circumcizia si Exodul 4:24-25 nu isi are rostul.
Sau Exodul 4:24-25 sugereaza ca Egiptenii s-au luat dupa Evrei si au inceput din frica sau din superstitie sa se taie imprejur?

Circumcizia este un ritual practicat de egipteni, africani, evrei, musulmani, crestinii coptici (sau copti), crestinii etiopieni, etc.
Aproximativ o treime din populatia globului practica acest ritual.
De ce? Pentru ca zeii cer jertfe, zeii se hranesc cu sentimente umane, umilinta, lacrimi, sange si jertfe sangeroase umane si animalice.

Ritualul circumciziei nu este inofensiv si din acest motiv evreii au prevazut cateva legi privind circumcizia: cand copilul este prea rosu se amana circumcizia, cand copilul este prea verde se amana circumcizia, cand cel mult trei frati ai copilului au murit in trecut dupa circumcizie nu i se mai aplica circumcizia.

Google: death at circumcision

Ritualul este descris aici:
http://www.come-and-hear.com/editor/br_4.html
si demonstreaza ca probabilitatea de infectie este foarte mare.

In b. Yaba 64b este o poveste privind circumcizia, amanunte la:
https://faculty.biu.ac.il/~barilm/infant.html

Circumcizia (si excizia) demonstreaza clar cat de sangerosi sunt zeii (extraterestri antici) si oamenii care cred in ei si cat de ridicole sunt ritualurile religioase si unele religii.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.