Crestinismul a ucis misterele grecesti

Categorii: Misticism, ocultism, Paulism

16-Oct-2014 17:53 - 2763 vizionari

Pana nu suntem in stare sa traim armonios in dimensiunea curenta nu vom ajunge mai departe.
Vălul dimensiunilor superioare nu se ridica singur, este nevoie ca insetatul de Adevar sa depuna ceva efort, daca vrea sa avanseze la nivelul urmator al existentei.
Cine nu este interesat de propriul progres spiritual este condamnat sa se reincarneze in aceeasi dimeniune pana isi invata lectiile.

Citind un articol despre Istoria Secreta de la http://intregulnegru.blogspot.ro/2013/06/istoria-secreta-lumii-de-jonathan-black.html, care a fost cu o zi mai devreme postat la http://frumoasaverde.blogspot.ro/2013/06/istoria-secreta-lumii-ebook.html, am aflat ca Platon, Eschil, Alexandru cel Mare, Cezar Augustus, Cicero şi altii erau initiati intr-un tip de filozofie secreta, iar Crestinismul a distrus-o, declarand participantii la scoala misterelor grecesti ca eretici. 

O cautare pe Youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=averea+bisericii
demonstreaza ca religia organizata nu este potrivita pentru oameni.

Interesant este si:
https://www.facebook.com/Bisericamatii

Misiunea lui Iisus a fost sa elibereze Evreii de demonul Yahweh, Tatal minciunii, iar ce religie cred crestinii ca urmeaza este Paulism, nu Crestinism.

Incet incet ii dau dreptate 100% lui Pavel Corutz si lui Richard Dawkins si privesc pe controvesatul Osho (Chandra Mohan Jain sau Acharya Rajneesh) intr-o lumina din ce in ce mai favorabila.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.