Efectul Lucifer

Categorii: Misticism, ocultism

20-Aug-2014 19:27 - 3378 vizionari

Efectul Lucifer este un fenomen interesant studiat pe o perioada de peste 30 de ani - http://www.lucifereffect.com/.
In 1971 s-a desfasurat un experiment numit “Stanford Prison Experiment”, iar Dr. Philip Zimbardo a scris despre asta o carte numita “The Lucifer Effect: Understanding How Good People Turn Evil”. Nu am citit cartea, dar am inteles despre ce este vorba din cateva articole de pe Internet. Internetul, in Era Varsatorului, a devenit o biblioteca virtuala.

Se pare ca zeii (demiurgii, supraveghetorii matrixului sau pastorii turmei) se hranesc cu vibratii scazute, emotii negative, discriminare, umilinta, ura de rasa, frica, ignoranta, etc.

Cu o suta de ani in urma rasa alba credea cu naivitate ca rasa neagra este veriga lipsa dintre oameni si maimute.

Human Zoo:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread952949/pg1
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-16295827

Experimentul numit “Stanford Prison Experiment”, efectuat la Universitatea Stanford, desigur, a constat intr-un joc de roluri desfasurat pe o perioada de doua saptamani, dar care a trebuit sa fie intrerupt dupa numai sase zile.

In cadrul experimentului s-au format doua grupuri de studenti: un grup de gardieni si un grup de detinuti.
Cand gardienii au inceput sa afiseze un comportament nefiresc fata de detinuti (sentimente de superioritate) si au devenit exagerat de brutali, experimentul a trebuit sa se incheie prematur.

Filmul Lista lui Schindler mi-a mai amintit de Efectul Lucifer si m-a afectat foarte mult, dar dupa ce am citit cartea Minciuna lui Ulise scrisa de Paul Rassinier am revazut filmul si am reconsiderat Holocaustul din alta perspectiva.

Atitudinea de superioritate a nazistilor fata de detinutii din lagar (detinuti politici, infractori, sabotori, tigani, evrei, etc.) imi pare de aceeasi natura ca atitudinea ortodoxilor fata de restul lumii (atitudine de superioritate fata de fratii lor crestini de alte culte numiti schismatici si eretici si fata de alte religii, numiti pagani).

In incheiere doua filme, unul facut prin 2013 (acum, in 2014, nu se mai poate proceda asa pentru ca s-a schimbat legea) care imi aminteste de efectul lucifer:

 

Si un alt film care este evident o parodie (cu actori) la fimul de mai sus:

 

Efectul Lucifer este foarte des intalnit si se pot gasi repede exemple concrete, Efectul Lucifer este real, nu este o inventie si nici o parere.

Ma intreb: Daca omul este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, oare Dumnezeu este asemenea omului, adica misogin (1 Corinteni 11:3), discriminator, razbunator (pana la al patrulea neam in Exodul 20:5), gelos (vezi prima porunca), partinitor (are un Popor Ales de care si-a batut joc 4000 de ani, apoi l-a parasit si l-a lasat prada invaziilor Asiro-Babiloniene, grecesti si romane) ?

Se pare ca da:
Natura zeului din Biblie.
Orori descrise si permise in Biblie.
Despre jertfe in Biblie.
Si confirmarea este data de: Numele adevarat si pactul cu Yaldabaoth.
Zeii sunt insetati de sange si Zeii ne-au creat pentru hrana si pentru asta ei provoaca muritorii sa comita atrocitati, de la razboaie din antichitate, persecutii religioase, cruciade (daca omori un eretic sau infidel, dupa cum spune Papa, nu se considera crima – Kingdom of Heaven), cucerirea Americii, colonii de sclavi, razboaie mondiale, Holocaust, experimente umane si inumane in era moderna si cine stie ce ne mai rezeva viitorul.

Dar Zeii nu sunt atotputernici si exista si zei buni, iar Iehosua Emanuel este unul din ei - Toni Victor Moldovan - Programul Terra.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.