Terapia prin dans si Flash mob

Categorii: Misticism, ocultism

05-Apr-2014 10:22 - 2710 vizionari

Flash mob este un fenomen intalnit din ce in ce mai des in vremurile noastre.
Google: Flash mob si Flash mob la wikipedia.

In cadrul unui Flash mob un grup de persoane se mobilizeaza fara nici un motiv sau pregatire anterioara ca sa efectueze o actiune. Exemplu: manifestari artistice, bataie cu perne in 2005, Toronto, etc.
In Wikipedia se spune ca primul Flash mob a inceput prin 2003, dar probabil manifestarile Flash mob sunt mult mai vechi.

Flash mob-ul demonstreaza existenta egregorului si a sufletului de grup sau inteligentei colective.
Egregorul nu este numai suflet de grup.
Egregorul (Google: define egregore) este un termen ocult si se refera la orice fel de forme-gand, emanatii energetice izvorate din imaginatia umana.
Egregorul poate fi al unei persoane, al unui grup, al unei regiuni, al unui popor, etc.
Fiinta umana este un Creator care poate influienta realitatea prin puterea mintii: hipnoza, efectul placebo, comportament dual al luminii si nu numai, existenta unui univers simulat, etc.

Terapia prin dans a fost amintita si in Scoala Zeilor.
Finta umana trebuie sa realizeze ca suntem interconectati (Ra: legea lui unu) si ca fiecare reprezentant al rasei umane este chemat la dragoste, compasiune si altruism daca doreste o convietuire armonioasa si pasnica.
Cine esueaza sa inteleaga asta si cine esueaza sa aplice dragostea, compasiunea si altruismul se va autoexclude din grup si va muri cu sufletul sarac si fara prieteni.

Exemple de manifestari flash mob se pot gasi pe youtube si eu am adaugat trei:

Primul film l-am gasit la http://adevarultevaelibera.wordpress.com/terapia-prin-ras/terapia-prin-dans/beirut-airport-dabke-dance/


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.