Scoala zeilor

Categorii: Misticism, ocultism

01-Apr-2014 17:47 - 5035 vizionari

Scoala zeilor este o carte scrisa de Stefano Elio D'Anna si publicata pe 3 martie 2009.
Cartea am citit-o relativ repede, 482 de pagini in cinci zile, dar nu a fost usor.
Am multe carti din care am citit partial, abandonandu-le din motive de plictiseala (nu rezonau cu ideile mele) sau cu promisiunea ca le voi citi cand voi fi pregatit.

Pe masura ce citeam cartea, ma opream sa caut informatii pe Internet despre Stefano Elio D'Anna sau Lupelius.
Spre surpriza mea Stefano Elio D'Anna exista, este om de afaceri si viata sa (biografia sa) descrisa in Internet seamana cu ce declara in carte.
Dar despre Lupelius cred ca este inventat si cateva idei mentionate in carte (materialism, joc de roluri (in pagina 381) fara sa crezi in ele, nu exista reincarnare, etc.) imi par ca nu sunt adevarate, dar probabil ajuta fiinta umana sa progreseze.

Pe Internet sunt putine referinte la carte sau la autorul ei:

http://profstefanodanna.com/
http://www.theschoolforgods.com/en/content/background_story/
http://www.goodreads.com/book/show/7120047-the-school-for-gods

Am tot cautat pe Internet ceva gresit sau ceva rau impotriva cartii sau autorului, Google: stefano d anna debunked sau stefano d anna lie fraud sau "the school for gods" debunked sau orice altceva, dar nu am gasit nimic negativ si asta nu este pacaleala de 1 aprilie.
Probabil se gaseste ceva relevant cautand cu Google: "the school for gods" fraud sau "the school for gods" lie -live, pentru ca eu am gasit ceva zvonuri privind scoala, dar nu indrazneste nimeni sa conteste cartea.

Observ ca sunt multe sit-uri pe Internet care au copiat si publicat fraze din carte (copy-paste) in speranta ca lumea se va schimba in bine, dar nimeni nu a aprofundat problema incercand sa faca o analiza critica.

Nici eu nu am cuvinte negative (banuiesc eu ceva, dar cred ca intentia este buna), ba chiar pot spune ca citind cartea mi s-au confirmat concepte pe care le aveam de peste 20 de ani.

Nu voi da citate din carte si nu voi divulga tema cartii.
Las pe fiecare sa studieze cartea si sa inceapa revolutia.

Numele “THE SCHOOL FOR GODS“ a fost patentat si inregistrat pe 18 ianuarie 2012, dar din diferite motive pe 3 noiembrie 2012 este marcat ca abandonat:
http://www.trademarks411.com/marks/79110284-the-school-for-gods

Dar in continuare Profesorul Stefano Elio D'Anna va tine conferinte pentru programul FLW (Future Leaders for the World) si urmatoarea va fi in aprilie 2014 in Istanbul.
Comentarii:

Johnd195, 19-Aug-2014 18:13
This website is mostly a walkby for all the info you wished about this and didnt know who to
ask. Glimpse right here, and also youll undoubtedly uncover it. kdgbbcbekbea
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.