Apolo si Artemisa

Categorii: Religie, Misticism, ocultism, Povesti biblice

15-Mar-2014 22:36 - 2871 vizionari

Apolo, dupa crestini, este imparatul iadului si ingerul adancului (Anticristul)  - Apocalipsa 9:11.
Daca se indoieste vreun crestin de asta sa citeasca Biblia pana adoarme si dupa ce se trezeste sa repete procesul, pentru ca Apocalipsa este la sfarsitul Bibliei si exista superstitia ca trebuie sa citesti Biblia cuvant cu cuvant fara sa sari ceva.

Ignoranta nu mai este la moda in Era Varsatorului.

Nu cred ca Anticristul este Napoleon, pentru ca Napoleon a fost infrant (la Waterloo in 1815) si limba cea mai utilizata (si vorbita) in lume este Engleza, nu Franceza, exceptie, deocamdata, Chineza (english speakers vs chinese speakers).
Paritatea vorbitorilor de Chineza (1.3 miliarde) si Engleza (1.8 miliarde) este destul de stransa.

Apolo este un zeu al medicinii (Asclepius a fost fiul lui Apolo), un zeu al luminii si soarelui (Apolo Helios), muzicii, poeziei.
Hermes a creat o lira special pentru Apolo.

Artemisa este sora geamana a lui Apolo.
Artemisa este amintita in Biblie in Faptele Apostolilor 19:27-28 si in Faptele Apostolilor 19:34.
Artemisa (la greci) sau Diana (la romani) este zeita vanatorii si zeita padurilor, iar Homer o numeste Artemis Agrotera Potnia Theron (Ἡ Πότνια Θηρῶν) adica zeita salbaticimii si stapana animalelor.

Apolo si Artemisa s-au nascut din zeul Zeus si muritoarea Leto.
Conceptia lui Apolo este “imaculata”, adica Zeus insamanteaza pe Leto “in vitro” datorita teoriei generale a nepotrivirii intre zei si muritori.

Exista o legenda in care muritoarea Semele moare cu putin inainte de nasterea lui Dionisus, pentru ca Semele nu a crezut ca Zeus este zeu si a cerut sa-l vada in toata maretia divinitatii sale.

Muritorii nu pot privi in fata un zeu si apoi sa scape cu viata, marturie intarita de Exodul 10:28 (faraonul se considera zeu) si de Exodul 33:20-23.

Exista multe speculatii ca Apolo este Iisus, Google: apollo is jesus, dar nu trebuie sa credem chiar tot si sa nu uitam ca Biblia a fost compilata din carti care au convenit doctrinei stabilite prin vot la Consiliul de la Niceea in anul 325, convocat de Constantin.

Voia lui Dumnezeu se stabileste prin tragere la sorti (in Faptele Ap 1:21-26) si prin vot democratic (la Niceea).

Imparatul Constantin isi ucide sotia, Fausta, si pe fiul sau, Crispus, in anul 326.
Google: emperor constantine kill his family.
De aceea crestinii sarbatoresc sfintii imparati pe Constantin si Elena (mama), pentru ca nu exista sfintii imparati Constantin si Fausta (sotia).

Asadar legalizatorul hrestinatatii este un sfant imparat si ucigas de familie, dar scopul scuza mijloacele (Niccolò Machiavelli) si nimanui nu-i pasa.
Ba chiar Bisericii ii convine (este mandra chiar de situatie) ca cel mai aprig prigonitor de crestini se converteste, isi schimba numele in Pavel (Paul) si devine stalp de Biserica.
Combinatia Petru si Pavel, doi stalpi de Biserica, produce o disonanta cognitiva (vezi Matei 16:18) pentru o minte treaza.

Se pare ca metodele lui Machiaveli au fost folosite cu succes de crestini cu mult inainte de vremea lui Machiaveli.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.