Programul genetic al zeilor, dupa TVM

Categorii: Misticism, ocultism

06-Mar-2014 21:04 - 3054 vizionari

Domnul Toni Victor Moldovan prezinta in blogul sau cateva informatii uimitoare privind programul de imbunatatire genetica rulat de zei si aplicat rasei umane sau legea non hibridarii (LNH) cum o numeste el.

In prezentarea cartii sale, Programul Terra – Un atentat extraterestru asupra omenirii, sunt prezentate informatii despre decodificarea Bibliei, Iisus si programul genetic al lui Dumnezeu: pastrarea a 12 triburi distincte.

Se pare ca evreii au avut misiune sa isi pastreze triburile distincte si mai mult ca sigur ca evreii nu aveau voie sa se casatoreasca cu membrii din alt trib.
In Numeri 15:32-36 un om este ucis cu pietre, la porunca lui Moise, pentru ca a adunat lemne in ziua de sabat.
In Numeri 27:1-11 fetele omului care a adunat lemne, numit Salfaad, au primit o bucata de pamant intre fratii tatalui lor si li s-a dat voie sa isi ia soti numai din neamul tatalui lor, Numeri 36:6-7, pentru ca partea fiilor lui Israel sa nu treaca de la o semntie (trib) la alta.

Google: jewish marry from a tribe to another

Dupa anul 740 BC au disparut (prin contopire cu invadatorii) 10 triburi ale lui Israel, in timpul invaziei asiriene a Regatului de Nord.
In Regatul de Sud a ramas zona libera formata din triburile lui Iuda si Beniamin.
Moise a trait prin anii 1200 BC (a murit in anul 1272 BC) si a impus legea non-hibridarii pe motivul pastrarii averii in familie (vaduva sa se casatoreasca cu fratele sotului) sau in cadrul tribului.

Acesta este motivul care sprijina teoria non hibridarii: pastrarea averii in familie sau in cadrul tribului.

In alt articol postat de Toni Victor Moldovan se vorbeste de programul genetic din India: pastrarea a patru caste pure si reguli stricte ce trebuie urmate.

Cele patru caste pure sunt: brahmanii (preotii), ksatrya (razboinicii si conducatorii), vaisya (comerciantii) si sudra (servitorii).

Toni Victor Moldovan aminteste de Cartea legii lui Manu, aproximativ 400 de legi, in care sunt descrise relatiile intre caste, casatoria, pedepsele, etc.
Interesant este ca, in realitate, sunt cinci caste si a cincea casta este casta paria sau parasava, in traducere cadavru viu din parayan=viu si sava=cadavru, si reprezinta hibrizii rezultati din combinarea castelor.

Pedeapsa pentru furt pentru sudra (servitori) sa fie de opt ori pedeapsa normala – legea 337 din Cartea legii lui Manu.
Pedeapsa pentru furt pentru vaisya (comercianti) sa fie de 16 ori pedeapsa normala.
Pedeapsa pentru ksatrya (conducatorii si razboinicii) sa fie de 32 ori pedeapsa normala.
Pedeapsa pentru brahmani (preoti) sa fie de 64 ori pedeapsa normala – legea 338.
Pedeapsa era o amenda, dar oare cine primeste pedeapsa normala? Hibrizii, adica parasava sau paria societatii.
Aici TVM face o remarca incredibila, amintind ca tiganii sunt indienii paria, alungati din India si din toate tarile, devenind astfel nomazi.
Stiam ca tiganii sunt indieni nomazi, dar nu stiam de Legea lui Manu privind furtul.

Revenind la programul genetic, zeii au dorit oameni compatibili cu zeii.
Stim ca fii lui Dumnezeu erau aproape compatibili fizic cu fiicele oamenilor din Cartea lui Enoh si din Geneza 6:2.
In urma combinarii zeilor cu oamenii au iesit uriasii, numiti Nefilimi, Geneza 6:4, iar Dumnezeu a dat marele potop ca elimine uriasii si pacatosii, o poveste puerila, dar sprijinita de Epopeea lui Ghilgames.
In Epopeea lui Ghilgames motivul potopului a fost faptul ca zeii i-au considerat pe oameni enervanti si galagiosi (conflict intre reptilieni, zeii annunaki, si mamifere, rasa umana).

Dupa cum scrie Toni Victor Moldovan in cartea sa, zeii au condus lagare de experimente genetice pe tot globul: Israel, India, China, Japonia, Africa, Europa, America de Sud …

O incercare de inchidere a lagarelor de experimente extraterestre, tot dupa TVM in cartea sa, este Fenomenul Iisus sau Impulsul Cristic.

Jertfa lui Iisus a fost facuta ca sa uneasca omenirea sub o singura religie si sa-i ridice nivelul vibrational ca sa vibreze pe o frecventa a dragostei, milei si compasiunii.

Din istoria zbuciumata a omenirii putem spune ca Impulsul Cristic a avut un efect profund, dar nu a adus pace, pentru ca Iisus nu a venit sa aduca pace,  Matei 10:34, Luca 12:51, a venit sa aduca eliberarea din lagarul extraterestru.

Argumentele Domnului Toni Victor Moldovan privind programul de imbunatatire genetica al zeilor sprijina parerea mea ca zeii nu sunt atotputernici si ca zeii ne-au creat pentru hrana.
Comentarii:

Gabi, 08-Mar-2014 01:57
O întrebare: dacă astăzi se amestecă oricine cu oricine, indiferent de culoare, rasă sau chiar
specie, înseamnă că zeii au renunţat la programul de purificare al omenirii?

Ioan, 09-Mar-2014 22:28
Da. Nu vad de ce nu.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.