Fenomenul Valentina

Categorii: Vindecare, Misticism, ocultism

06-Mar-2014 12:22 - 5430 vizionari

Am gasit mai de mult o carte, Fenomenul Valentina de Florin Gheorghita, din care am citit numai fragmente, pentru ca nu m-a impresionat prea mult.

Saptamana trecuta am vazut cartea in biblioteca unui prieten si astazi am cautat detalii pe Internet.

Din Ziarul de Iasi – Marirea si decaderea vestitei clarvazatoare Valentina de la Iasi, articol scris in 2004, aflu detalii uimitoare despre Valentina.
Citesc cu ingaduinta, cu dragoste, cu admiratie si cu toleranta calomniile aduse Doamnei Valentina si retin ce m-a impresionat:
Valentina este un caz real, solicitat de armata, politicieni, SRI, CIA, etc.
In zece ani de glorie Valentina nu a profitat prea mult de harul ei, spune un articol de acum 10 ani, din 2004.
Karma a facut-o pe Valentina sa orbeasca la varsta de 8 ani, iar bioenergeticianul Eugen Radulescu a ajutat-o sa isi deschida al treilea ochi si sa poata citi ziarul.
In urma deschiderii vederii spirituale Valentina a devenit un adevarat tomograf uman, aceasta putand vedea cum se desfasoara procesele biologice la nivel celular si cum energia subtila circula prin corpul uman, cum se transforma corpul uman dupa moarte si pe unde circula energia spiritului - Fenomenul Valentina Gârlea: "Moartea nu e moarte".

Charles Webster Leadbeater si Annie Besant, doi paranormali celebri, au publicat carti in care au descris atomul, electronii si lumea subatomica (cartea Chimia oculta) folosind vederea spirituala.
Google: Charles Webster Leadbeater view atom

Am gasit si comentarii pline de ignoranta si de reavointa in forum.desprecopii.
Ignoranta duce la suferinta si fiecare isi merita soarta (karma) si trebuie sa o accepte.
Asa cum ne plangem de necazuri, tot asa trebuie si sa multumim lui Dumnezeu pentru bucurii – vezi Lazarev.

Exista multi carcotasi care se asteapta sa primeasca exprimari clare de la clarvazatori.
Realitatea este ca unii oameni inzestrati cu abilitati paranormale nu au exprimari stiintifice, dar exprima mari adevaruri.
Oamenii intelepti au o exprimare aleasa potrivit audientei si, daca au actiuni premeditate, uneori sunt numiti vicleni.
Dar unii paranormali nu sunt diplomati, considerand ca toata lumea are cunostinte de baza privind karma si dharma si sunt deschisi in acceptarea adevarului.
Cine studiaza sau macar cine isi face un pic temele privind intrebarile existentiale, privind religia, reincarnarea, etc., va intelege si va accepta limbajul.

Eu dau raspunsul prin exprimarea exacta: fiecare rezultat (boala, sanatate, bogatie, saracie, fericire, nefericire) apare dintr-o cauza, adica fiecare actiune duce la un rezultat.
Cauza fericirii sau nefericirii noastre este nascuta din abaterile de la legile divine, adica ignorararea dharmei sau ignorarea aplicarii legilor divine (iubire, acceptare, iertare, toleranta,…).
Voia lui Dumnezeu este dharma.
Astfel se formeaza karma, care poate fi buna sau rea.
Clarvazatorii nu pot exprima exact ce vad, pentru ca nu exista cuvinte in limba vorbita si de aceea adapteaza cum pot.
Nu trebuie asociat horoscopul cu vederea spirituala.
Nu trebuie cultivata ignoranta, afirmand ca vederea spirituala (prin al treilea ochi) sunt lucrarile diavolului, aruncand la gunoi intelepciune antica hindusa, chineza, amerindiana, etc.
Omul trebuie sa se convinga logic de mersul lucrurilor si sa nu simplifice realitatea spunad ca exista numai Dumnezeu, diavolul si oamenii, iar tot ce este bun vine de la Dumnezeu si tot ce e rau vine de la diavol.

Numai pentru crestini:
Dumnezeu a dat legi care nu erau bune, in Iezechiel 20:25, dar asta nu inseamna ca Dumnezeu este nedrept.
Asta inseamna ca initiatii fac ce trebuie (voia lui Dumnezeu sau dharma) si cine nu stie (ignorantii, neofitii) aplica legea primita.
Aplicarea legii primite se face fara sa isi bata capul cu filozofia, cu teoria si cu etica, nutrind o credinta oarba, habotnica.
Dumnezeu a trasat niste legi bune din punct de vedere etic (cele 10 porunci), dar unii le-au alterat ca urmeze un anumit interes: putere, control, sclavie, foloase necuvenite, prada de razboi, jertfe umane, canoane, etc.
Dumnezeu a permis raului sa se manifeste datorita liberului arbitru si implicatiilor karmei.
Din punct de vedere karmic fiecare culege ce a semanat in viata curenta sau in urmatoarele vieti.
O viata de om nu este suficienta sa intelegi si sa iti modelezi comportamentul ca sa aplici corect dharma si sa devii un iluminat.
Este gresit sa crezi ca dupa o viata de om, pentru cateva greseli (nu e nimeni fara de pacat) ajungi in iad la o suferinta vesnica.
Chiar si dupa legile umane, orice pedeapsa are o durata finita.
Oamenii nu se nasc toti in conditii egale, exista diferente privind nivelul de bogatie, oportunitatile aparute in viata, nivelul de civilizatie, de acces la resurse, etc.
Ganditi-va la saracia din Africa, saracia din India, viata din Romania si din America, la victimele crestinismului, comunismului, fascismului, …
Unii oameni se nasc cu disabilitati, altii le capata mai tarziu, …
Greseala neacceptarii karmei si a reincarnarii blocheaza evolutia spirituala.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.