Aurore polare in UK si schimbarea de poli magnetici

Categorii: General

02-Mar-2014 21:03 - 2611 vizionari

Aurorele polare apar, desigur, la poli, dar pe 28 februarie 2014 un articol postat la bbc prezinta superbe imagini ale cerului in UK.
Sursa: abovetopsecret.com
Pe 25 februarie 2014 a aparut un articol pe foxnews.com despre cea mai mare explozie solara din 2014.

Ce inseamna asta?
Probabil campul magnetic al pamantului a scazut atat de mult incat radiatiile solare inunda Pamantul cu radiatii mortale.
Interesant este ca un prieten m-a avertizat ca simte radiatii solare puternice si nu s-ar mira sa apara vreo stire pe Internet privind asta.

Donegal (Ireland) Inishowen, Donegal (Ireland) Stonehaven (Scotland) Stonehaven (Scotland)

O harta actualizata in timp real cu radiatia in Europa de la radiationnetwork.com
De la n3kl.org o pagina actualizata in timp real cu analiza radiatiei solare si a campului magnetic al Pamantului.

Inca nu pot spune ca s-au mutat polii mangnetici, dar pot spune ca sunt in curs de schimbare.
Aurore polare au mai aparut in ultimii ani prin zone in care nu ar fi trebuit sa apara.
Se spune ca schimbarea de poli nu este brusca si va exista o perioada intermediara in care Pamantul va fi fara camp magnetic sau cu un camp foarte slab.

Nu pot spune exact cum se schimba polii, nici cum se formeaza campul magnetic, dar teoria spune ca miscarea nucleului Pamantului (nichel + fier topit) produce curenti electrici si implicit camp magnetic.

Schimbarea de poli trebuia sa se faca in 2012, mai precis pe 21 decembrie 2012 si sa urmeze o perioada de 3 zile fara camp magnetic, etc …

Schimbarea de poli este iminenta.

Cercetatorii au determinat variatii de camp magnetic in magma solidificata si au ajuns concluzia ca polii magnetici se schimba in medie la fiecare 500 de mii de ani, iar ultima schimbare s-a facut acum 700 de mii de ani.

Schimbarea de poli presupune extictii in masa datorita radiatiilor ucigatoare emise de soare.
Campul magnetic al pamanului disperseaza vantul solar (il reflecta ca un scut Enterprise Star Trek) si Pamantul este protejat.
Mutarea aurorelor polare inseamna mutarea polilor magnetici.
In perioada de 700 de mii de ani a omenirii fara schimbare de poli timp de 300–400 de mii de ani Homo Sapiens a existat fara sa lase manifestari culturale,apoi brusc a inceput sa isi construiasca instrumente muzicale, sa deseneze pe pereti si sa isi confectioneze podoabe si obiecte de arta constand in statuete ale zeitei fertilitatii sau statuete ale zeilor care l-au vizitat …

Asta inseamna ca acum 300-400 de mii de ani am fost vizitati de alieni, am fost impresionati de ei (dovada sunt desenele si statuetele) si omenirea a facut un progres, dovedind manifestari artistice. Cartea lui Enoh spune ca ingerii decazuti i-au invatat pe oameni manifestarile artistice, mestesugurile, stiinta, medicina, alchimia, …

Asadar ultima etapa in dezvoltarea omenirii (sau inceputul sfarsitului) a inceput un pic cam tarziu (ma asteptam sa fie pe 21 decembrie 2012) si omenirea trebuie sa constientizeze trecere la o noua specie: Homo Luminous.

Numai omul de lumina va supravietui radiatiei solare.
Pamantul va fi purificat, iar apa si focul sunt agenti de purificare in multe religii.
Dupa un mare potop, cine ghiceste ce urmeaza?


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.