Una din multiplele conspiratii din Crestinism

Categorii: Misticism, ocultism, Crestinism

13-Feb-2014 14:45 - 3732 vizionari

O mare conspiratie in Crestinism, daca nu cea mai mare, nu este legata de celibat si nici de ideea daca a existat sau nu Emanuel Iisus Cristos.
Celibatul este o conventie si de la poligamism s-a ajuns la celibat pentru ca preotii celibatari erau mai respectati de catre laici.
Si Iisus chiar a existat cu adevarat, iar eu prefer sa-l numesc pe Fiul lui Dumnezeu Emanuel, pentru ca nimeni nu-i spune asa.

In Faptele Apostolilor 8:12 oamenii au crezut vestile bune (evanghelia) predicate de Filip si s-au botezat.
Apostolii din Ierusalim, auzind ca Samaria a primit cuvantul lui Dumnezeu prin Filip, au trimis pe Petru si Ioan, care rugandu-se au coborat Duhul Sfant prin punerea mainilor - Faptele Apostolilor 8:14-17.

Printr-o analogie deloc exagerata dintre Harul crestin oferit apostolilor si Reiki, putem spune ca Filip avea gradele I si II de Har si apostolii Ioan si Petru aveau gradele I,II si III de Har.

Gradul I in Reiki inseammna vindecare de la apropiere, cativa centimetri.
Gradul II in Reiki inseamna vindecare de la distanta, indiferent de distanta.
Gradul III in Reiki este gradul de maestru si implica stapanirea gradelor I si II si permite posesorului de grad III sa poata acorda (regla sau initia) alte persoane sa fie capabile sa efectueze vindecari Reiki de grad I si II si chiar sa primeasca gradul III.

Asadar Filip are numai gradul I si II de Har Crestin si nu poate acorda Harul unei persoane, dar Ioan si Petru, cu gradul III de Har, ambii pot face asta.

Punerea mainilor este un ritual de initiere Crestina.
In Faptele Apostolilor 9:10-18 Saul este vindecat si initiat in Crestinism prin punerea mainilor de catre Anania.
Saul este ales de Dumnezeu si este transformat intr-un apostol al neamurilor si fiilor lui Israel, in Faptele Apostolilor 9:15.
Numele lui Saul se schimba in Paul (sau Pavel) si de aici vine obiceiul calugarilor sa isi schimbe numele.
Saul prigonitorul de crestini devine Pavel apostolul neamurilor si fiilor lui Israel.

In Faptele Apostolilor 19:6 sunt prezentate alte initieri, efectuate acum de Pavel.

Si Timotei a primit gradul III, iar in 1 Timotei 4:14 Pavel spune lui Timotei sa nu fie nepasator la Harul primit prin punerea mainilor.

La inceputurile Crestinismului toata lumea era initiata in gradul I si II si gradul III primeau numai episcopii prin succesiune apostolica, dar in 1 Timotei 5:22 Pavel spune clar lui Timotei: Nu-ti pune mainile degraba pe nimeni, nici nu te face partas la pacatele altora.

Harul lui Dumnezeu este in om transmis prin punerea mainilor, 2 Timotei 1:6, iar Pavel insista la Timotei sa aprinda acel har si mai mult, pentru ca acel har el, Pavel, l-a instalat in Timotei.

Asadar Pavel este maestrul, iar Timotei este ucenicul, si maestrul se bucura (si isi imbunatateste karma) prin lucrarea ucenicului.

Asistam aici la o ierarhie piramidala in care initiatii asculta de maestru si lucreaza pentru agenda maestrului.
De aceea Simon Magul intelege perfect oportunitatea in Faptele Apostolilor 8:18-23 si ofera bani pentru obtinerea gradului III, cazand in pacatul care mai tarziu va fi numit simonie, dar despre asta voi scrie alta data.

In zilele noastre gradele I si II de Har Crestin se transmit numai la preotii (si probabil si diaconi) prin hirotonisire.
Sau, mai degraba, gradul I la diaconi si gradul II la preoti sunt transmise prin hirotonisire.
Gradul III se transmite numai la episcopi, pentru ca numai episcopii pot acorda gradele I, II si III reprezentantilor hainei monahale sau clerului.

Restul lumii (laicii) doar se boteaza, fara sa aiba parte de punerea mainilor si de Duh Sfant. 
Aceasta este cea mai mare conspiratie descoperita de mine pana acum in Crestinism si cine nu este de acord cu mine, poate lasa un comentariu.
Duhul Sfant explica totul despre Dumnezeu, ierarhia ingerilor, numele ingerilor si cum pot fi invocati pentru vindecari (si alte vraji savarsite preoti, dar niciodata recunoscute).
Cine nu are Duh Sfant spera sa fie condus de cel care a primit Duh Sfant.
Laicii nu au nici gradul I, nici II, nici III de Har Crestin.

Desi punerea mainilor este numai pentru cler, mirungerea este pentru toata lumea.
Mirungerea, taina prin care fiecare membru al Bisericii, laic sau cler, primeste o parte din preotia lui Iisus, este considerata de mine un abuz si un obicei pagan.

Sa nu ne mire cand gasim bisericile aproape goale.
Sa nu ne mire cand un episcop afirma ca religia crestina risca sa dispara intr-o generatie.
Sa nu ne mire cand aflam ca Fecioara Maria este Regina cerului.
Sa nu ne mire existenta cruciadelor, a Inchizitiei, a crestinarii cu forta, a religiei in scoli, etc.

Lipsa de Duh Sfant in randul laicilor este explicatia.
Oportunistii au preluat puterea si au transmis-o numai celor alesi.

Prin sistemul piramidal maestrii beneficiaza de lucarile ucenicilor si este in interesul celor initiati sa crestineze cu forta pe cei care inca nu sunt.
Este foarte posibil ca, la fel ca in societatile secrete piramidale, la baza piramidei Crestinismului sa se transmita oficial anumite invataturi si pe masura ce urci spre varf sa gasesti altele.

Crestinismul este inteles si explicat perfect de cei initiati, iar restul lumii ridica din umeri, nestiind ce sa spuna si sperand sa fie mai bine.
Dar prin ignoranta ori nu se va schimba nimic ori va fi mai rau, in nici un caz nu va fi mai bine, pentru ca somnul ratiunii naste monstri – Francisco de Goya.

Am intrat de cava timp in era varsatorului, iar minciuna nu va mai fi tolerata - http://theunholysee.com/.
Comentarii:

Marcel, 14-Feb-2014 11:40
Există biserici creștine care practică punerea mâinilor peste oricine crede, se roagă pentru
primirea Duhului Sfânt, au vorbirea în limbii, practică rugăciunea pentru vindecare, eliberare
și au chiar învieri din morți. Și nu sunt basme!
Ioan, 21-Feb-2014 11:00
Ai ceva mai multe detalii?
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.