Iisus si Crestinismul, partea 3/3

Categorii: Crestinism

10-Feb-2014 20:57 - 3841 vizionari

Toni Victor Moldovan in cartea sa, Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii, lanseaza ideea ca Dumnezeu ghideaza Poporul Ales intr-un program de inginerie genetica si demonstreaza cum fenomenul Iisus a fost regizat.

Daca Robert Sarmast vine cu argumente care mai mult adancesc misterul si intaresc ideea ca Iisus este un personaj inventat din personajele mitologice existente in vremea aceea, Toni Victor Moldovan face cateva referiri tehnice care nu aveau cum sa fie conoscute in vremea lui Iisus si demonstreaza ca jertfa lui Iisus a fost atent pregatita si regizata.

Crestinii pot sa stea linistiti: Iisus, de buna voie a renuntat temporar la locul placut din casa Tatalui si s-a intrupat pe Pamant ca sa implineasca legea prin care pacatele sunt spalate sau curatate prin sange – Matei 26:28 si Ioan 1:29. Pentru ca Iisus este divin, sângele Său curată o dată pentru intotdeauna pacatele celor care cred in El.

Nasterea lui Iisus a fost regizata, dupa cum spune Toni Victor Moldovan:
Matei in capitolul 2 aminteste de magii de la rasarit care stiau ca se va naste regele Iudeilor.
Luca in Luca 2:1-12 ofera mai multe informatii si in Luca 2:13-14 suntem martori la o impresionanta aparitie OZN marturisita ulterior de pastorii care stateau cu turmele pe camp.
Marcu si Ioan nu se hazardeaza sa descrie nasterea lui Iisus.
Este putin probabil ca cineva sa fi planificat fenomenul Iisus inca de la nasterea Sa.
Dupa parerea mea regizarea scenei in anul 0 nu este practica si nu o consider necesara si de aici reiese ca singurele evenghelii serioase sunt Evanghelia dupa Marcu si Evanghelia dupa Ioan (am mai multe bile negre pentru Matei - Matei 1:23 sau Matei 27:52-53 sau Matei 16:19 sau Matei 18:18, iar Luca nu a fost martor direct, un istoric si probabil este Plutarh).

Copilaria si adolescenta lui Iisus:
Nici copilaria, nici adolescenta lui Iisus nu sunt cunoscute, iar Matei si Luca iarasi se complica descriind lucruri imposibil de verificat.
Pentru ca Iisus si Ioan Botezatorul erau veri, dar nu au copilarit impreuna si pentru ca in Luca 3:23 Iisus arata cam la varsta de 30 de ani, fara a se specifica ce varsta avea Ioan Botezatorul, Toni Victor Moldovan sugereaza ca Iisus petrecea un timp, nu se stie exact cat, in Luca 2:42-50, pe nava OZN impreuna cu Tatal, iar datorita relativitatii spatiu-timp si diferentei de viteza intre nava OZN si Pamant (vezi Einstein si paradoxul gemenilor, dar aplicat invers), pentru Iisus timpul trecea diferit (de aceea arata ca de 30 de ani) si acolo, pe nava OZN, Iisus primea invataturi timp de cativa ani, iar pe Pamant trceau doar cateva zile, de aceea parintii Lui s-au mirat cand L-au vazut: crescuse cu 2-3 ani.

De ce a venit Iisus:
Ca sa implineasca Legea ce Veche prin varsare de sange nevinovat - Matei 26:28 si Ioan 1:29.
Toni Victor Moldovan adauga ca Iisus anuleaza legea non hibridării, legea prin care Poporul Ales isi mentinea patul genetic prin neamestecarea cu alte neamuri.
In VT era permanent prezenta interdictia amestecarii raselor (sa nu isi ia neveste de la neamurile vecine), dar uneori se permitea imbunatatirea patului genetic prin porunca suficient de clara: cand cuceresti cetatea sa omori femeile si barbatii, dar sa pastrezi virginele si copii – Judecatori 5:30 si Judecatori 21:10 si Numeri 31:7-9 si Deuteronom 20:10-15 si Deuteronom 21:10-13.
Dar in NT interdictia amestecarii genelor este ridicata, in Matei 22:37-40 si Marcu 10:19-21.
Astfel se instaleaza Legea cea noua, prin sangele Lui Iisus.

Toni Victor Moldovan sugereaza ca zeii rulau un program de imbunatatire genetica in cadrul poporului evreu si un alt program separat de primul in cadrul poporului indian din India, iar eu adaug ca un asemenea program era prezent peste tot in lume: in Africa, Asia, Europa si America de Sud, dovada fiind ritualurile si traditiile sangeroase.

Iisus, prin interventia Sa (regizata din OZN) a terminat acele programe de eugenie, oferind lumii o religie a pacii si a iubirii.
Aici incep sa se potriveasca argumentele lui Robert Sarmast: Iisus si-a pregatit misiunea ca sa semene cu eroul mitic din programele celorlalti zei.

In continuare Toni Victor Moldovan explica natura ingerilor (Marcu 12:25) si schimbarea la fata.
Matei, Marcu si Luca amintesc schimbarea la fata a lui Iisus, Matei 17:1-6 si Marcu 9:2-3, si faptul ca ucenicilor li s-a sugerat telepatic ca aparitia langa Iisus era a lui Moise si Ilie (nu aveau de unde sa stie ucenicii cine erau persoanele de langa Iisus) si, mai tarziu, in dimineata de miercuri, in care Iisus urma sa fie fie prins de soldati, ucenicii aceau ochii ingreuiati de somn tot datorita hipnozei – Matei 26:43, Marcu 14:40, Luca 22:45.

Iisus si-a anuntat din timp misiunea la cei alesi, Matei 17:9, Matei 17:22-23 si Marcu 9:9-10, chiar daca cei alesi nu stiu ce inseamna asta.

Crucificarea Lui Iisus. Acum devine evident suportul asigurat din nava OZN:
Inainte de crucificare Lui Iisus i s-a dat sa bea vin amestecat cu smirna (probabil anestezic) dar nu a vrut in Marcu 15:23 sau vin amestecat cu fiere in Matei 27:34.
OZN-ul face intuneric pe Pamant de la ora 6 pana la ora 9, Matei 27:45 si Marcu 15:33 si Luca 23:44, iar Iisus cuprins de durere, cu toate anestezicele primite, exclama Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit? - o referire la Psalmul 22:1, si fara prea multe explicatii din partea ambilor evanghelisti, Matei si Marcu, cineva ia repede un burete, il umple cu otet, il pune in varf de trestie si il da Lui Iisus sa-l bea, iar Iisus striga cu glas mare si isi da duhul – Matei 27:46-50 si Marcu 15:36-37, apoi urmeaza cateva efecte (cutremur, sfasierea catapeteasmei templului, aratarea unor sfinti morti din mormintele deschise, proiectii holografice, desigur, dar numai la Matei, Marcu aminteste numai de cutremur) speciale regizate din OZN.
Luca nu mai aminteste de buretele cu otet care l-a facut pe Iisus sa-si piarda cunostinta.
Ioan povesteste un pic altfel, Ioan 19:28-30: Iisus spune “Mi-e sete!” si cineva ii da sa bea otet intr-in burete infipt intr-o trestie, iar Iisus isi da duhul spunand “S-a sfarsit!”.
Asadar cuvantul cheie este: mi-e sete si cineva pregatit sa auda cuvantul cheie ofera lui Iisus un lichid intepator cu miros de otet (anestezic), sau asa cum explica Toni Victor Moldovan: asistam la prima anestezie generala cu pivot agent anestezic inhalator din istoria scrisa a umanitatii.
Toti trei evanghelistii, Matei, Marcu si Ioan, au fost martori la crucificare si atesta anestezia. Luca este istoric si a scris din auzite.
Ostasii au zdrobit picioarele rastignitilor, grabind moartea lor prin asfixiere: datorita imposibilitatii sustinerii pe picioare, plamanii erau comprimati si moartea era grabita.
Dar picioarele lui Iisus nu au fost zdrobite si numai Ioan aminteste asta, Ioan 19:33, dar L-au impuns cu sulita in coasta si din Iisus a curs sange amestecat cu apaIoan 19:34.
Faptul ca a curs sange amestecat cu apa dovedeste ca Iisus nu murise, doar a fost anesteziat si inima inca mai functiona, rezultand o hemoragie abdominala.

Dupa inviere Iisus nu este recunoscut de martori si nici nu se permite acestora sa-L atinga – Ioan 20:17.
Iisus nu este recunoscut pentru ca este la terapie intensiva dupa 3 zile de calvar, de bataie si deshidratare, iar ce vad martorii este o proiectie holografica.
Nu aveau cum sa atinga o proiectie holografica.
Dar prin sugestie telepatica ucenicilor li se deschid ochii si acestia Il recunosc pe Iisus.
Iisus s-a aratat ucenicilor imediat dupa inviere, Ioan 20:24, dar nimeni nu L-a atins pentru ca era o proiectie holografica.
Dar dupa 8 zile Iisus si-a revenit, Ioan 20:26, s-a aratat din nou ucenicilor si a permis lui Toma sa-i atinga gaurile din palme si din coasta.
Dupa inviere nu scrie nicaieri in Biblie ca Iisus a mai mancat ceva cu apostolii, probabil a stat la terapie intensiva multe zile si abia dupa 50 de zile a putut sa revina si sa se inalte, iar cel ce s-a aratat ucenicilor era un inger.

Asadar Toni Victor Moldovan demonstreaza ca rastignirea a fost anticipata de Iisus, anunata in cateva ocazii ucenicilor si pregatita medical.

Eliminand factorii care nu se potrivesc in context sau care nu pot fi explicati sau nu sunt sustinuti de alte evanghelii, ramanem cu o marturie sustinuta stiintific de un medic anestezist.

Mai multe detalii privin cum si de ce s-a regizat crucificarea lui Iisus se gasesc in cartea Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii.
Pentru mine este suficient ca Iisus a existat si ca s-a rastignit pentru desfiintarea lagarelor de experimente umane conduse de extraterestrii din antichitate.
Comentarii:

Marcel, 12-Feb-2014 09:08
Cunosc oameni care au studiat 60 ani Biblia și tot mai găseau ceva nou în ea. Alții o viață
întreagă citesc Coranul și tot nu-l înțeleg. Dar sunt unii care frunzăresc odată Biblia și deja
emit concluzii demne de posteritate... E trist după mine!
Ioan, 21-Feb-2014 11:03
Asadar argumentele medicale aduse de TVM sunt triste pentru tine? Mai trist ar fi daca Iisus
nu ar fi existat.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.