De ce nu cucerim spatiul

Categorii: General

12-Dec-2013 11:49 - 3018 vizionari

Avem urme de dovezi de vizite extraterestre.
Avem legende, picturi medievale si obiecte inexplicabile datate cu Carbon 14 ca fiind vechi de zeci-sute de mii de ani, pe care nimeni nu le poate explica.
Explicatia este simpla: nu suntem singuri in univers si suntem atent supravegheati de extraterestrii.

Cercetatorii au descoperit cateva metode de generare spontana a vietii, ma refer la experimentul lui Pacheco cu nisip sterilizat (profesor Ignacio Ochoa P., neurobiologist) din 2000.
Asadar viata exista peste tot prin univers, indiferent de cat de grele sau de extreme sunt conditiile de dezvoltare.

Universul are mai multe dimensiuni demonstrate matematic prin diverse teorii.
Este posibil, dupa cum afirma David Wilcock in cartea The Source Field Investigations, ca Dumnezeu din dimensiunile superioare (sau din ultima dimensiune) sa genereze un Camp-Sursa care sa produca in viata in spatiul tridimensional.

Este posibil ca omul, cercetatorul sau savantul, sa produca viata (cu ajutorul lui Dumnezeu) numai datorita puterei intentiei.
Profesorul Ignacio Ochoa P. a sterilizat o mostra de nisip inchisa ermetic (sigilata) intr-o eprubeta, apoi a studiat-o la microscop dupa un timp, observand ca s-a format viata.

Un cercetator sovietic, Dr. Viktor Grebennikov a studiat radiatia emisa de piramide si de fagurii de miere de albina.
Este vorba de o radiatie emisa prin efectul de cavitate - cavity structural effect.
Radiatia emisa de cavitati (radiestezie, efectul de colt, dispozitive orgonice) influienteaza benefic sau nu viata in general.
Asadar exista mai multe forte in univers care influienteaza viata si omenirea inca mai invata cum sa le foloseasca.
Cand vom invata suficient de mult vom trece de la magie la stiinta.

Tot Dr. Viktor Grebennikov a studiat si antigravitatia observand aripile insectelor si si-a construit un mic aparat cu care a putut zbura (levita).

Alt rus, Dr. Peter Gariaev, a studiat vindecarea prin radiatii laser, a putut schimba structura ADN prin modularea razei laser (din embrion de salamandra a rezultat embrion de broasca).

In China Dr. Dzang Kangeng a modificat embrioni de gaina transformandu-i in corcitura gaina-rata, folosind microunde si nu lasere cum a facut Dr. Peter Gariaev.

Avem cunstinte antice legate de energii vindecatoare, de piramide, de radiestezie, de Fengshui, de liniile de energie ale Pamantului, de levitatie acustica.
Cartea lui George (Gogu) Constantinescu (1881 - 1965) despre teoria sonicitatii este cartea cea mai citita din biblioteca academiei navale SUA.

Mari Români si descoperirile lor:
http://www.romaniasfriends.com/files/script_history/script_history.php

De ce nu iesim in spatiu ca sa-l colonizam?
Problema este ca nu suntem suficient de evoluati spiritual incat sa avem grija de planeta noastra.
Sunt sigur ca tehnic avem posibilitatea sa eliminam poluarea si stim sa folosim energii nepoluante si sa redistribuim resursele in asa fel incat sa eliminam foametea si saracia.
Dar nu vrem sa eliminam poluarea si nu vrem sa exploatam rational resursele si, cand vom iesi in spatiu, vom distruge si restul sistemului planetar din care facem parte, asa cum am facut cu Pamantul.

In seria de filme Star Trek primul contact cu extraterestrii s-a facut cu Vulcanienii, dupa ce omenirea a realizat primul motor superluminic.

Probabil ca avem idei cum sa construim asemenea motor, dar exista gardieni galactici care au grija sa ne saboteze cu intentii bune, pana in clipa in care vom fi pregatiti sa iesim in cosmos.
Probabil Pamantul este un rai pentru liberul arbitru si un iad pentru sufletele altruiste sau pentru cei care vor sa afle adevarul.

Nu spun nimic de religie, pentru ca nu sunt eu in masura sa estimez impactul asupra oamenilor daca se declara de comun acord ca nu exista religie.
Dar subliniez ca nu ai nevoie de religie ca sa fi un om bun si sa iti ajuti aproapele, eliminand foametea din lume.

Desigur ca odata cu iesirea in spatiu (odata cu puterea asupra materiei) vine si responsabilitatea si omenirea inca nu este pregatita pentru asta.
Omenirea (in Vechiul Testament) a aspirat sa cucereasca spatiul si sa ajunga la Dumnezeu, dar Dumnezeu i-a incurcat limba, aceasta este povestea Turnului Babel.
Incurcatura (multitudinea) de limbi si de sisteme de scriere demonstreaza clar interventia divina sau extraterestra in viata pamantenilor.
Extraterestrii au venit, au incalcat prima directiva si au stabilit legi si reguli sau religii, incercand sa isi ascunda adevarata fata si invatand oamenii diverse sisteme de scriere.
Exista sisteme de scriere necunoscuta care par a fi limbaje extraterestre alaturi de alfabetul ebraic, hindus, chinez, etc.

Probabil extraterestrii au avut nevoie de sclavi-mineri care sa exploateze resursele planetei si sa tina evidenta productiei zilnice de minereu in limba extraterestrilor.
Sau, mai bine, comenzile utilajelor de minerit erau in limba extraterestra si era nevoie de un minim de instruire (scris-citit-vorbit) a populatiei locale ca sa opereze cu ele.
De aici reiese aparitia scrisului simultan in mai multe locatii pe glob, scris complet diferit de la locatie la locatie.

Datorita barierelor lingvistice nu putem sa fim uniti, nu putem sa fim toleranti unii cu altii, nu ne suportam noi pe noi (omul este pentru om caine = homo homini canis est) si nu meritam sa scoatem capul in univers dincolo de atmosfera pamantului, pentru ca poluam universul cu rautate.

Desigur ca exista duhuri, spirite sau entitati rauvoitoare care profita de sentimentele negative ale oamenilor si manipuleaza omenirea din dimensiunile superioare (si invizibile) noua.
Dar odata constientizata problema (prin cunosterea adevarului) putem reduce acele influiente.
Acele duhuri nu incalca liberul arbitru, ele se manifesta cu voia noastra sau noi ne lasam manipulati de ele.

Cred ca asta este radacina raului si motivul pentru care nu iesim in spatiu: ignoranta.
Un om informat ca va fi hipnotizat nu poate fi hipnotizat.
Un om care renunta la egoism, prin puterea de discernamant poate face si lucruri bune.
Un om care renunta la fanatism si deschide ochii catre adevar poate face o lume mai buna fara sa apeleze la religie.
Concluzia mea este ca mai intai trebuie sa facem o lume mai buna, fara foamete, fara saracie, apoi sa cucerim spatiul.
Un comunism global cu impozite 100% pare a fi lumea ideala.
Comentarii:

Gabi, 13-Dec-2013 03:09
La noi se omoara cetatenii ca unii tin cu Steaua si altii cu Dinamo, 
deci sunt inamici prin definitie, iar tu vorbesti de renuntarea la fanatism?
Ioan, 14-Dec-2013 21:29
Ororile si erorile comise in numele sportului
nu se compara cu cele comise in numele religiei.
Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.