Patru carti moderne inspirate de extraterestrii

Categorii: Stiinta si Tehnologie

06-Dec-2013 12:17 - 4665 vizionari

Dintre multitudinea de mesaje si carti transmise de entitati binevoitoare sau mai putin binevoitoare, exista trei carti care mi-au atras atentia.

Am citit mult mai multe fragmente (filmul Mahabharata, dar nu si cartea Mahabharata, Legea lui Unu transmisa de Ra, carti despre Atlantida, carti despre istoria lumii, carti despre reptilieni si alieni gri, carti despre Anunnaki, etc) dar acum voi scrie despre Profetiile Thiaoouba, contactul de pe Planeta UmmoMesajul lui Rael si Cartea Urantia.
Primele trei carti sunt scrise de autori francezi, a patra este din America.
Intr-una din carti se spune ca extraterestrii au ales Franta pentru ca in Franta s-a nascut democratia, dar asta este partial adevarat, ca sa nu spun ca este o minciuna.

 

Profetiile Thiaoouba

In iunie 1987 domnul Michel Desmarquet a fost rapit de extraterestrii.
Prin ianuarie 1989 Michel Desmarquet a terminat de redactat prima versiune a manuscrisului in care descrie povestea inedita traita pe planeta Thiaoouba.
In aprilie 1993 manuscrisul este revizuit si cartea este publicata si republicata in 1993, 94, 99, …
Cartea este foarte interesanta, vine cu explicatii logice 99% si ceva pueril 1%.
Am citit toata cartea (183 de pagini in format pdf, in Engleza) si mi-a placut.
Probabil trebuie sa o recitesc ca sa o inteleg mai bine.
Am gasit doar doua aspecte nefiresti in carte, dar imi amintesc doar unul acum:
In carte se spune ca satelitul Pamantului, Luna, se apropie, in timp, de Pamant, dar, in realitate, cercetatorii nostri au determinat de curand ca Luna se indeparteaza de pamant cu 3.8 cm pe an si, in timp, o vom pierde.
Cartea a fost primita cu multe critici si carcotasii au afirmat: fie cartea este adevarata 100% si este transmisa de entitati binevoitoare, fie domnul Michel Desmarquet este un geniu si a reusit sa pacaleasca pe toti.
Nu am nimic cu domnul Michel Desmarquet, criticii afirma ca informatiile din carte depasesc nivelul tehnologic din anii ‘87 si nivelul de pregatire al lui Michel Desmarquet, iar eu trag concluzia ca este o lucrare autentica transmisa de extraterestri.

 

Contactul de pe Planeta Ummo

La 14.4 ani lumina se afla o planeta, numita Ummo.
Nu am avut rabdare sa citesc toata cartea.
Cartea prezinta dovezi tehnice covarsitoare si prezinta teorii si schite pe care le-am putut urmari pana la un moment dat, cand m-am plictisit si am abandonat lectura.
Experienta mea de inginer m-a ajutat sa inteleg cate ceva din carte si sa realizez ca putem face o lume mai buna daca ne mobilizam si daca renuntam la tehnologiile poluante sau ineficiente si imbratisam ideile cu adevarat inovatoare si care respecta natura.
Reprezentantii planetei Ummo au emis in timp mai multe documente cu informatii tehnice, dar si filozofice.

Se pare ca totul a pornit initial ca o farsa facuta de un grup de cercetatori (pe la mijlocul anilor 1960 in Spania), dar, ulterior, adevaratii locuitori ai planetei Ummo s-au sesizat si au indreptat eroarea.
Eu am inceput sa citesc cartea domnului Jean-Pierre Petit, un astrofizician francez cu multe lucrari in domeniul mecanicii fluidelor, teoria miscarii gazelor, fizica plasmei, toate aplicate in magnetohidrodinamica ca generatoare de energie si motoare de propulsie, dar exista mult mai mai multe carti care se refera explicit la Planeta Ummo.
Cartea incepe cu istoria documentelor privind Planeta Ummo, apoi continua cu magnetohidrodinamica (MHD) si cu teoria universului geaman, unde m-am pierdut si am abandonat lectura.

Descrierile domnului Jean-Pierre Petit privind propulsia magnetohidrodinamica (MHD) si explicatiile date de ce OZN-urile se misca atat de rapid, sfidand fortele de inertie si eliminand complet aparitia zidului sonic, cand se depaseste viteza sunetului in aer, m-au convins ca informatiile sunt valoroase si depasesc nivelul de cunostinte din anii 1960-1980.

Prima tentativa de propulsie MHD a fost proiectata si realizata de Steward Way in 1965, solutie sugerata pentru propulsia submarinelor, dar se pare ca abia in 1990 solutia a fost luata in serios si este construit vasul Yamato, o nava prototip care a devenit functionala in iunie 1992.
Deci dupa contactul Ummo din anii ‘60-‘80 prima nava cu propulsi MHD a fost construita in 1990.
De ce este importanta propulsia MHD? Pentru ca este silentioasa (nu are piese in miscare) si asta aduce un avantaj decisiv in razboi.

Dar interesant este ca propulsia MHD reduce valul de apa din fata navei, reduce forta de frecare si previne formarea valurilor din spatele navei.
Ozn-urile care fac intoarceri la 90 de grade brusc si accelereaza brusc la viteze supersonice fara sa genereze boom-ul sonic folosesc propulsie MHD.
Domnul Jean-Pierre Petit a descris un experiment facut de el in cartea sa, in care dovedeste ca un dispozitiv MHD static elimina valul de apa din fata, cand este pus intr-un canal de apa inclinat (nu orizontal). Dispozitivul MHD este static (nu se misca) pentru ca este alimentat de o sursa externa de energie electrica, dar apa din planul inclinat aluneca si simuleaza deplasarea aparatului.

Pentru ca propulsia MHD sa fie eficienta este nevoie de campuri magnetice foarte puternice.
Cu cat campul magnetic este mai intens, cu atat mai putin curent electric este necesar sa se obtina aceleasi performante.
Un curent electric de intensitate prea mare produce efecte nedorite: electrocuteaza pestii, degaja gaze toxice (clor) prin electroliza si corodeaza motorul navei.
Avea dupa anii 1982 au inceput sa apara magneti de neodimium puternici produsi de General Motors si Sumitomo Special Metals dupa formula Nd2Fe14B.
Un magnet de neodimium de cateva grame poate ridica greutati de mii de ori mai grele decat masa lui.

Pe youtube se gasesc multe fimulete cu navomodele miniaturale propulsate prin MHD, iar youtube a aparut in 2005.
Folosirea magnetilor de neodymium a permis propulsia unor navomodele de 500 g cu o baterie de 9V si 2 magneti de neodimium.

Explicatia domnului Jean-Pierre Petit privind reducerea efectelor acceleratiilor uriase la deplasarea OZN-urilor este simpla si dovedita in practica: se presupune ca pilotul OZN-ului este intr-un fluid, nu in aer. Adica in nava spatiala este o camera speciala de pilotaj in care pilotul sta in lichid si astfel rezista la acceleratii enorme fara sa sufere traume fizice. Cum stim ca asa ceva este adevarat? Creierul uman este protejat la socuri pentru ca este scufundat in lichidul cefalorahidian, animalele care se lovesc violent cap in cap sunt protejate la fel, ciocanitoarea are creierul protejat la vibratii prin acelasi mecanism, deci tragem concluzia ca solutia propusa este deja folosita in practica de natura.

Concluzia mea este ca nu suntem singuri in univers si este posibil ca planeta Ummo sa existe si sa fie populata de entitati inteligente.

 

Mesajul lui Rael – cartea numita Proiectare Inteligenta sau Intelligent Design in Engleza

Initial am gasit cartea in limba Română.
Cartea are 258 de pagini si am luat-o de la http://ro.rael.org/home
O prezentare scurta a cartii este la http://ro.rael.org/message
Este vorba de creatia lumii, de Biblie si de Dumnezeu.
M-am oprit la pagina 36 si am realizat cat de neagra si de adanca este ignoranta in care traim.
Nu mi-a venit sa cred ce am citit si a doua zi am cautat cartea in Engleza si am gasit-o la http://www.rael.org/home
O prezentare scurta este la http://www.rael.org/message

Ce gasim la http://rael.org/ ?
O lista de adrese cu prezentarea pe Internet si cartea tradusa si disponibilal gratuit in 38 de limbi.
Asta inseamna ca grupul din spatele entitatii numite Rael este foarte bine organizat (sponsorizat) si doritor sa raspandeasca adevarul.

Dar despre asta voi vorbi intr-un articol separat, pentru din primele 36 de pagini am invatat foarte multe si nu stiu daca sa continui sa citesc cartea lui Rael sau nu.

 

Cartea Urantiei

Este o carte imensa, 2152 de pagini, si contine detalii stiintifice privind istoria creatiei pamantului si a omului.
Cartea incepe sa fie scrisa in 1911 si este publicata in 1955, atunci cand s-a fondat Fundatia Urantia.
Nu am reusit sa citesc toata cartea, dar ma impresioneaza cum este cartea organizata pe capitole si mai sunt impresionat de numere:
Planeta noastra (Pamant sau Terra) se numeste Urantia si are numarul (sau pozitia) in registrul galactic 5,342,482,337,666.
Noi traim in sistemul planetar (nu solar) numit Satania si planeta noastra, Urantia, are pozitia 606.
Sistemul Satania cuprinde 619 planete nelocuite si peste 200 de alte planete din sistem evolueaza favorabil pentru dezvoltarea vietii.
Satania are cartierul general (capitala?) la Ierusalim si este pe pozitia 24 in constelatia Norlatiadek.
In constelatia Norlatiadek sunt peste 100 de sisteme planetare (ca Satania) si are capitala intr-o lume numita Edentia.
Constelatia Norlatiadek este pe pozitia 70 in universul Nebadon, etc…
Voi scrie mai pe larg despre Cartea Urantiei in alt articol de blog.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.