Crestinismul risca sa dispara in 25 de ani

Categorii: Crestinism

26-Nov-2013 16:14 - 3028 vizionari

Crestinismul risca sa dispara in 25 de ani, sau dupa cum este spus in sursa unde am gasit asta, Crestinismul risca sa dispara intr-o generatie.
Cine nu este de acord cu asta este un ipocrit, pentru ca toti vedem semnele dezastrului iminent, dar nu vrem sa recunoastem.

George Leonard Carey, Baron Carey de Clifton este un episcop Anglican care a fost Archbishop de Canterbury din 1991 pana in 2002.
George Leonard Carey afirma ca religia crestina risca sa dispara, iar declaratia sa este publicata in The Telegraph, un grup britanic de publicatii media.

Acum avem suficiente surse de informare ca sa contestam veridicitatea Bibliei si a Crestinismului.
Iata cateva dintre ele:
http://skepticsannotatedbible.com/
http://www.evilbible.com/
http://bibviz.com/

Sursa unde am gasit afirmatia lui George Leonard Carey:
http://www.telegraph.co.uk/news/religion/10458380/Christianity-at-risk-of-dying-out-in-a-generation-warns-Lord-Carey.html
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread984343/pg1

Putem incerca sa definim o noua religie, dar in scurt timp ideea initiala va fi pervertita de oportunisti, stim asta din istorie.
Cea mai buna lume dintre universurile paralele ar fi aceea in care nu exista religie a spus-o John Adams, al doilea presedinte al Americii (sau al zecelea, depinde cine este considerat primul presedinte).
Google: john adams best world no religion

O parodie la adresa oricarei religii, in general, este la : http://www.venganza.org/

Felul in care este definita religia Pastafarianista (paste fainoase) imi intareste impresia ca religia crestina este pe moarte - http://www.venganza.org/about/


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.