Incă o poveste despre pragul morţii, dar una specială

Categorii: Misticism, ocultism

13-Nov-2013 14:35 - 4102 vizionari

Exista multe povesti despre momentele din pragul mortii, dar aceasta este speciala:
In 1982 Mellen-Thomas Benedict (www.mellen-thomas.com) a fost declarat mort, bolnav de cancer in faza terminala.
Timp de 90 de minute, nu a mai avut nici puls, nici rasuflare, dar apoi a revenit la viata.
Povestea lui este expusa pe situl sau, www.mellen-thomas.com, si la Mellen-Thomas Benedict's Near-Death Experience.

Dupa afirmatiile lui Mellen-Thomas Benedict se pare ca dupa moarte exista toate cerurile posibile si poti sa iti creezi realitatea pe care o doresti.
Iadul este o zona intunecata unde oamenii sufera datorita ignorantei si lipsei de imaginatie.
In iad oamenii sunt insotiti de de o lumina, dar ignora sa se uite la ea si raman ignoranti in iad.

Se pare ca Mellen-Thomas Benedict s-a imbolnavit de cancer datorita gandurilor sale.
Legea atractiei universale (a nu se confunda cu legea atractiei gravitationale), legea dupa care fiecare are acces numai la ce rezoneaza, spune ca primesti ce gandesti.
Daca iti este teama de razboi, primesti razboi.
Daca iubesti pacea, primesti pace.
Legea atractiei universale nu tine cont de ce iti place sau ce nu iti place, tine cont de contextul in care rezonezi si iti ofera ce se potriveste gandurilor tale.

Domnul Mellen-Thomas Benedict, dupa spusele sale, prin anii 1970-1980 a ajuns la concluzia ca natura a facut o greseala cand a permis dezvoltarea fiintei umane si ca specia umana va distruge planeta ca un cancer.
Ideea de omenire ca un cancer sau ca o boala pentru planeta l-a imbolnavit si in 1982 Mellen-Thomas Benedict a murit de cancer in faza terminala.

In momentul mortii a vazit o lumina puternica, asa cum povestesc aproape toti cei care au avut experiente in pragul mortii, dar nu s-a grabit sa se duca spre lumina.
Atunci timpul s-a oprit si el a capatat controlul asupra procesului mortii, daca vrea sa moara se duce spre lumina, daca nu, nu se duce.
Lumina s-a schimbat in diverse figuri mistice: Iisus, Buda, Krishna, etc.
A avut o conversatie cu lumina si concluzia a fost ca sistemul de convingeri sau tipul de credinta (ateu, crestin, hindus, budist, etc.) modeleaza atmosfera din timpul mortii.
Se pare ca lumina care l-a intampinat pe Mellen-Thomas Benedict este spiritul calauzitor, care il ghideaza catre Dumnezeu (The Source Field - David Wilcock).

Nu povestesc experienta lui, este prea tulburatoare si subiectiva si nu poate fi luata drept proba concludenta privind realitatea in care traim, chiar daca el a scris o carte si a emis cateva DVD-uri.
La finalul experientei Mellen-Thomas Benedict a cerut sa isi aminteasca toata conversatia cu spiritul calauzitor (si a primit acordul) si se astepta sa se reincarneze, adica sa se intoarca ca bebelus, dar s-a reintors in propriul trup.
Amintirea experientei avute a revenit in timp, nu imediat, dar dupa reinvierea lui atitudinea lui fata de omenire s-a schimbat la 180 de grade.
Inainte de experienta mortii avea tendinta sa judece pe toti oamenii si sa le gaseasca defecte, numai pe el se considera fara defect.
Dupa reinviere nu a mai gasit defecte in oameni.
Dupa 3 luni, un prieten l-a sfatuit sa isi testeze cancerul si, spre mirarea tuturor, acesta disparuse.
Doctorii au spus ca nu este nici un miracol si ca au mai fost cazuri in care cancerul a disparut complet si sunt documentate ca remisie spontana.
Se pare ca s-a vindecat complet de cancer prin revizuirea atitudinii fata de semenii sai.

Discutia purtata de Mellen-Thomas Benedict este interesanta, dar este subiectiva.
Inclin sa cred ce spune, dar este prea frumos ca sa fie adevarat, iar povestea trebuie studiata cu atentie.
Nu inteleg de ce s-a reintors la viata Mellen-Thomas Benedict si asta imi da de gandit.
Probabil a cerut si i s-a dat: a cerut sa isi aminteasca si si-a amintit.
(Dumnezeu sau Universul spune intordeauna DA – Google: universe say always yes sau legea atractiei universale)
A vrut sa nu se duca spre lumina, considerand ca va muri, a stat pe loc si a avut o conversatie cu lumina.
Nu inteleg de ce sunt atat de putini oameni care povestesc aceste experiente despre pragul mortii, dar numarul lor este in continua crestere.

Acum speculez:
Cresterea posibilitatii de acces la informatie spirituala (Era Varsatorului) a dus la aparitia multor marturii si carti pe tema experiente in pragul mortii.
Google: how many people have nde
In functie de nivelul de cunostinta, de gradul de credinta sau de cunostinte religioase poti modela atmosfera din pragul mortii.
Daca nu intelegi ce se intampla, iti scapa multe oportunitati si spiritul calauzitor iti alege urmatoarea reincarnare sau decide daca sa te reintorci la viata spunand: Inca nu e cazul sa mori.
Daca esti pregatit (prin cunostinte elementare de ocultism si alte erezii crestine, jucand jocuri RPG cu demoni si fantome, etc.) atunci poti sa iti decizi soarta chiar si in pragul mortii.
Mellen-Thomas Benedict s-a vindecat de cancer prin schimbare de atitudine – Lazarev da numai exemple de acest gen in cartile sale.
Dupa Lazarev, prin schimbare de atitudine, prin iertare, prin rugaciune si iubire iti poti schimba destinul si poti invinge boala.
Din povestea lui Mellen-Thomas Benedict poti invinge moartea si poti invinge cancerul prin schimbarea de atitudine.
Ignorantii tremura de frica in iad (in purgatoriu unde sufletele se pregatesc pentru urmatorul pas), iar restul au parte de experiente si de oportunitati noi.
Multi oameni care s-au reintors dupa o moarte clinica si si-au amintit clar discutiile medicilor cand i-au declarat morti, au scapat de frica de moarte si si-au schimbat viata.
Moartea este o iluzie, viata este o iluzie, lumina si materia au comportament dual, iar Dumnezeu este dincolo de bine si de rau si ne iubeste pe toti.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.