Teoria Campului Initial

Categorii: Stiinta si Tehnologie

09-Sep-2013 13:20 - 2269 vizionari

The Primer Fields este o idee lansata de David La Point si incearca sa explice aranjarea materiei la nivel microscopic (atomic) si macroscopic (galaxii) prin campuri magnetice de forma toroidala.

David La Point a afirmat la un moment dat ca va emite sapte filme pe Internet, pana acum eu am gasit numai trei.
Se pare ca teoria este atat de incredibila, incat autorul a trebuit sa renunte la postarea filmelor.
Pentru aceasta teorie a fost rezervat un patent (patent pending = patent in asteptare pentru aplicatiile militare) – US patent 13624857, dar nu l-am gasit in lista patentelor.

In al treilea film se incearca explicarea comportamentului dual al luminii, inca nu l-am vizionat pe tot.

In primele doua filme sunt prezentati magneti sub forma de clopot gaurit pe axa centrala, care genereaza o forma specifica a campului magnetic, forma pusa in evidenta de aranjarea unor bile de rulmenti.
Prin aranjarea bilelor, David La Point sugereaza ca in interiorul fiecarui atom sunt doi magneti toroidali, care grupeaza prin forte magnetice nucleul (protoni+neutroni) si electronii.

Cu doi magneti in forma de clopot, intr-o camera de vacuum sau umpluta cu un gaz oarecare, filmul prezinta descarcari in gaze si formarea plasmei in forme identice cu fotografiile nebuloaselor obtinute de radiotelescoape.
Astfel David La Point demonstreaza ca un camp magnetic toroidal este in centrul galaxiei si este responsabil de distributia materiei in spatiu, obtinand forma nebuloasei crabului si galaxiei sombrero (ca o palarie mexicana), desfiintand gaurile negre.

Interesant este faptul ca David elimina gaurile negre si materia intunecata si energia intunecata.

Gaurile negre trebuie sa existe in centrul galaxiei ca sa mentina integritatea galaxiei echilibrand forta de gravitatie cu forta centrifuga.
Spiralele (bratele) galaxiei se indeparteaza datorita fortei centrifuge, dar gaura neagra le atrage spre centru si astfel se obtine un echilibru.
Cercetatorii au observat ca viteza de rotatie a bratelor galaxiei este constanta si atunci au inventat materia intunecata.
Fara materie intunecata bratele galaxiei se rotesc cu viteza mai mica la periferie (atractie gravitationala mai mica).
Rachetele trimise in cosmos (Voyager, Pioneer, Cassini, etc) au inceput sa accelereze in zone unde cercetatorii se asteptau sa aiba viteza constanta sau sa franeze si astfel s-a nascut ideea de energie intunecata, o energie care in mod misterios expandeaza universul.
Asadar universul este in continua expansiune, toate galaxiile se indeparteaza una de alta, toate prezinta deplasare spre rosu si asta datorita energiei intunecate.

Eu am considerat multa vreme ca existenta termenilor materie intunecata si energie intunecata sunt o rusine pentru stiinta.
Pentru ca cercetatorii nu au reusit sa unifice gravitatia cu celelelte trei forte (deja unite), au introdus materie suplimentara (invizibila) in cosmos si energie suplimentara (invizibila) ca sa explice realitatea.

Teoria lui David La Point pare o farsa, nu exista un patent la cautarea lui pe Internet si David nu prea ofera teorie, numai demonstratii fizice.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.