Oameni cu suflet si fara suflet, partea 3/3

Categorii: Misticism, ocultism, Univers simulat

02-Aug-2013 00:14 - 3499 vizionari

Ultima parte despre oameni cu suflet si fara, reprezentand numai observatiile mele.

Dupa prima parte si a doua parte, urmeaza comentariile mele si acestea sunt prezentate ca tendinte.

Din tabelul de mai jos se vede clar ca omenirea este separata in doua tipuri de oameni:

 

Oameni fara suflet

Oameni cu suflet

Colectionari de diverse nimicuri: filatelisti, machete, monede, etc.  
Folosesc replici din filme.  
Nu sunt in stare sa sustina o idee in mod coerent si apeleaza la filme sau glume sau povestesc ceva din amintiri ca sa salveze situatia.  
Fac paranteze la paranteze intr-o convorbire fara sa realizeze importanta subiectului de la care a pornit discutia sau nu le pasa decat de ei si doar sa se auda vorbind.  
Discuta de dragul de a se auzi vorbind.  
Pasionati de fotbal, politica, emisiuni de divertisment, telenovele si alte emisiuni neproductive. Pasionati de emisiuni de stiinta si filme documentare.
Sunt contra oricarei idei expuse pentru ca nu sunt in stare sa aiba o idee proprie, dar vor sa provoace o discutie si e mai usor sa carcotesti decat sa spui ceva interesant. Sunt secatuiti de energie de catre oamenii fara suflet.
Prefera activitati care satisfac imediat: petreceri, calatorii, achizitii in detrimentul nevoilor spirituale.  
Nu au idee despre viitor sau concept de reincarnare sau karma.
Si nici nici nu vor sa invete despre asa ceva.
 
Incearca sa fie in pas cu moda si cu tendintele actuale pentru o integrare mai buna in societate. Le pasa prea putin de moda.
Sunt obsedati de imaginea lor, se uita in oglinda de cate ori au ocazia. Nu pun mult accent pe fizic, aparent sunt neglijenti si arata ca marile genii: Galileo Galilei (IQ 185), Leonardo Da Vinci (IQ 205) si Einstein (IQ 160-190).
Se asociaza in grupuri care nu promoveaza valori spirituale: discoteci, bauturi si distractie, team building, intalniri pentru oportunitati de afaceri, jocuri distractive. Organizeaza sau participa la intalniri pe teme spirituale, de vindecare, pentru stiinta, cunoastere.
Merg in grup la Biserica sau Templu si se asteapta sa fie mantuiti in grup, fara sa cerceteze ceva sau fara sa depuna prea mult efort ca sa aprofundeze religia aleasa. Realizeaza ca mantuirea este un fenomen personal si ca mantuirea nu se face in grup. Sunt entitati distincte care, adesea sunt marginalizate si oprimate de grup.
Rigizi in gandire, adera la dogma, cred si nu cerceteaza, considera ca au gasit echilibrul si pacea interioara, dar nu sunt in stare sa sustina religia la care au aderat. Contestatari in probleme religioase, cauta dovezi, adesea sunt atei, pot sustine logic religia aleasa.
Majoritatea sunt extrovertiti si superficiali. Majoritatea sunt introvertiti si profunzi.
Nu sunt capabili sa cedeze sau nu stiu sa piarda.  
Nu sunt in stare nici sa isi instaleze sistemul de operare in calculator, dar aprecieaza jocurile. Majoritatea sunt programatori de calculatoare.
Exagerez, dar poate am dreptate.
Cred in superstitii (e mai usor sa simuleze ca e om asa). Cred in logica.
Sunt frumosi fizic si nu au karma, nici vieti anterioare si nici vieti viitoare. Karma si pacatele din vietile anterioare isi pun amprenta asupra lor.
Se recunosc unul pe altul si se sprijina si se ajuta, promovandu-se in posturi cheie.
Sunt frumosi si extrovertiti, au toate atuurile sa ajunga la conducere.
Sunt subapreciati, adesea neintelesi si marginalizati.
Sunt eficienti, organizati, buni muncitori, rigizi in gandire, saraci in exprimare, repetitivi, predictibili, obositori. Sunt distrati, visatori, contemplativi. Imbina logica cu intuitia.

 

Sunt sigur ca am exagerat cu unele afirmatii.

Unele persoane cu un spirit imatur (cu putine reincarnari) pot avea comportament de oameni fara suflet.

Oamenii care nu au preocupari spirituale prea inalte sunt morti pentru Dumnezeu, probabil morti in sens spiritual inseamna oameni fara suflet (agenti de umplutura in matrix sau NPC in anumite jocuri).

Oamenii fara suflet copiaza personalitatea altora, sunt mari vorbitori de nimicuri, si fac orice sa para umani: prin imbracaminte la moda, prin neologisme folosite exagerat in special din engleza (imprumutate din mediul de afaceri), citate din filme, lipsa de interes fata de subiecte importante, in special spirituale si legate de stiinta, dar aprigi participanti la discutii despre fotbal, politica, discutii cu tenta sexuala, calatorii, muzica, masini si alte pasiuni care nu sunt legate de mantuire si iluminare.

Oamenii fara suflet sunt contra ideilor expuse pentru ca nu sunt capabili sa emita ceva nou, dar au nevoie de dialog, au nevoie de integrare si acceptare in societate ca sa isi poata juca bine rolul de agenti ai matrixului care extrag energia de la oamenii cu suflet.

Oamenii fara suflet sunt programe de inteligenta artificiala din matrix care ruleaza programe bine conturate: program de copiere personalitate, imagine publica, auto conservare (egoism), vorbire fara rost (bot de chat sau cleverbot), simulare sentimente si emotii (mai tarziu isi tradeaza intentiile prin actiunile lor), stapanesc bine limbajul trupului prin programul pe care il ruleaza, dar sunt incapabili de predictie, incapabili de empatie, incapabili de intuitie.

Oamenii fara suflet au miscari calculate si telul lor este predictibil: ei trebuie sa castige orice joc (sunt incapabili sa cedeze), nu joc de calculator ci joc in relatiile cu ceilalti oameni, de aici apare comportamentul egoist.
Iisus, prin invataturile lui, a incercat sa ne determine sa ne comportam ca si cum am avea suflet.

Numai un clarvazator care este capabil sa vizualizeze chakrele poate face distictie intre oamenii cu suflet si fara suflet.

Se pare ca filmul Blade Runner a pregatit conceptul, iar trilogia Matrix a extins ideea la alt nivel.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.