Oameni cu suflet si fara suflet, partea 2/3

Categorii: Misticism, ocultism, Univers simulat

01-Aug-2013 19:04 - 3691 vizionari

Google: organic portals theory
Nu stiu cine a adus primul aceasta idee inedita privind existenta oamenilor cu suflet si fara suflet, dar Boris Mouravieff a facut referire la asta in cartile lui si povestea merge mai departe si poate fi gasita la biblioteca pleyades, o biblioteca virtuala cu foarte multe articole:

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_organicportals.htm – Pagina Index privind oamenii simulati (Organic Portal).
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_organicportals05.htm – Agentii Matrixului
http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_18zl.htm – Oamenii din Orion (roboti), Barbara Clow, reptilieni
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_artificialhumans.htm – Pagina Index privind oamenii artificiali
http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_humanitymanipulationalien.htm – Pagina Index despre extraterestri si oamenii simulati
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_transhumanism.htm – Alta pagina Index despre oamenii simulati
http://montalk.net/matrix/157 – O pagina care sumarizeaza tot (chakre, oameni spiritual adormiti, etc.)

Multe din articolele din http://www.bibliotecapleyades.net sunt in limba spaniola, dar sunt cateva si in engleza, iar Google e dornic de ajutor.
Biblioteca pleyades este o colectie de articole scrise de multi autori, practic este un server de date autorizat de autori sa le pastreze articolele deja publicate pe alte servere.

Prin diverse surse de informatii (invataturi antice, meditatie, chaneling, contacte extraterestre, revelatii divine, hipnoza, logica, bun simt, Duh Sfant, etc.) se spune ca:
Oamenii cu suflet reprezinta 50% din omenire.
Oamenii fara suflet fura energie de la oamenii cu suflet.
Raportul jumate-jumate asigura un transfer optim de energie, o recolta garantata – vezi filmul Matrix si inrobirea omenirii de catre o rasa superioara.
De obicei oamenii fara suflet sunt STS (service to self) adica egoisti, pretentiosi, nemultumiti, carcotasi care cauta placeri pentru ei in primul rand.
Oamenii cu suflet sunt STO (service to others) adica atruisti, blanzi, intelepti si stiu cand este momentul sa cedeze intr-o confruntare puerila.
Cu totii (cu suflet sau fara) avem tendinte STS si STO, dar unii se detaseaza net de altii prin exagerarea acelor tendinte.

Oamenii fara suflet simuleaza ca sunt oameni cu suflet (sunt roboti) ruland un program de copiere a personalitatii si lasand impresia ca sunt persoane reale.
Este posibil ca oamenii fara suflet sa fie Agenti Matrix, iar oamenii cu suflet sa fie jucatori pacaliti sa intre in Matrix, care acum sunt secatuiti de energie.
Iar Matrix este o lume virtuala de genul MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game).

Urmeaza partea a treia despre oameni cu suflet si fara suflet, iar prima parte este aici.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.