2 Corinteni 12:2-4, o rapire in al treilea cer

Categorii: Misticism, ocultism, Povesti biblice, Paulism, Crestinism, Demiurgi (Gnosticism)

04-Jul-2013 14:42 - 2833 vizionari

In 2 Corinteni 12:2-4 este prezentata o proiectie astrala sau extracorporalizare (daca a fost rapit in duh) sau o rapire extraterestra (daca a fost rapit in trup) pana in al treilea cer.

Nu ni se ofera detalii despre fenomenul de extracorporalizare sau despre unde se afla si ce contin primele doua ceruri, dar se specifica locatia: al treilea cer.
Eu sunt curios ce explicatie are crestinul privind existenta primelor doua cerurui, pentru ca al treilea cer este numit rai in 2 Corinteni 12:2-4.

Proiectiile astrale sunt fenomene foarte des intalnite.
In fiecare noapte, cand dormim, calatorim in astral si visam.
Lumea din vis este lumea din planul astral, iar planul astral este format din mai multe straturi.
Unii oameni au experimentat proiectii astrale in urma unui accident violent, in urma unei anestezii sau prin autoinducere.
Exista marturii ale pacientilor care au redat conversatii ale medicilor in timpul tarnsportului in ambulanta sau in timpul interventiilor chirurgicale, moment in care pacientul era inconstient sau cu inima oprita. Dupa ce medicul a declarat decesul, pacientul si-a revenit si a demosntrat ca fantoma lui a auzit tot ce s-a discutat in incapare.
Asadar proiectiile astrale sunt consemnate in analele medicinii, nu avem de ce sa demonstram existenta lor.

Prezenta mai multor plane de existenta este o certitudine matematica si filozofica.
Dumnezeul Invizibil nu este in acelasi plan cu noi, de aceea este invizibil.
Posibilitatea mai multor ceruri sau plane de existenta in crestinism este foarte putin explicata.
Unii afirma ca sunt trei, altii ca sunt sapte, etc.

In budism sunt mentionate 31 de plane de existenta, dar nu sunt sigur ca acesta este adevarul, probabil sunt mai multe plane si cine le-a numarat nu a fost suficient de drept in Fata Lui Dumnezeu ca sa merite onoarea sa le viziteze, iar cel ce a fost suficient de drept, probabil nu mai are misiune de invatator in lumea noastra ca sa ne spuna.

Sunt sigur ca exista mai multe plane de existenta si sunt sigur ca exista mai mult de 4 dimensiuni.
Teoria Stringurilor afirma ca in acest moment (2013) sunt 26 de dimensiuni pentru stringul bosonic si alte 10 dimensiuni (in plus) pentru superstring.
Nu conteaza ce vrea sa afirme Teoria Stringurilor, important este ca, matematic, sunt demonstrate mai multe dimensiuni si ca noi vedem in 3-4 dimensiuni ce suntem pregatiti sa vedem si sa acceptam, asadar trebuie sa fim cu mintea deschisa si sa acceptam existenta lumilor invizibile din dimensiunile superioare.

Cata vreme Biblia ne arunca informatii incomplete cu numere magice (1,3,7,12,13,40, . . .) si ne vorbeste de rai si de iad, de plane de existenta si de intamplari supranaturale asupra carora nu da detalii, eu sugerez sa studiem surse alternative: kabala, gematria, budismul, hinduismul, zoroastrismul, invataturile gnostice, invataturile esenienilor, etc.

Primul cer este lumea demonilor, unde locuiesc spiritele de pe nivelul cel mai de jos.
Probabil este lumea archonilor (demiurgi in gnosticism), entitatile care au inrobit omenirea si se hranesc cu sentimente negative (frica, teama, durere).
Al doilea cer este lumea ingerilor.
Al treilea cer, din perspectiva crestina, este locuinta lui Dumnezeu.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.