Crestinii sunt mai presus de Lege

Categorii: Crestinism, Paulism

14-Nov-2017 12:53 - 54 vizionari

Crestinismul este o farsa de intai aprilie, iar Crestinii incalca mai mult de jumatate din cele zece porunci amintite in Exodul 20:3 si Deuteronomul 5:7:

- nesocotesc porunca 1: Crestinii cred intr-un Dumnezeu reprezentat de o Trinitate, care la o examinare mai amanuntita este o Pătrinitate: Tatal, Fiul, Duhul Sfant si Fecioara. Sa ma trazneasca Dumnezeu daca am spus o minciuna. Interesanta este si relatia dintre religie si credinta.

- Crestinii nesocotesc porunca 2: au si se inchina la icoane si statui, pretuiesc si fac pelerinaje ca sa se inchine si sa sarute ramasite de la morti, …

- Crestinii nesocotesc porunca 4: cand e vorba de slujbe la biserica, slujbele se tin de luni pana duminica inclusiv. Preotii nu se odihnesc nici in Ziua Domnului, ba canta mai virtuos in acea zi.

- Crestinii nesocotesc porunca 6: vezi inchizitia, cruciadele, vanatoarea de vrajitoare si de eretici

- stirile din presa confirma nesocotirea poruncilor 7 si 8 in randul clerului

- porunca 10 are rezonanta speciala pentru Tinutul Promis la Evrei, iar la Crestini este reprentata de spaga care trebuie data ca sa primesti parohie sau de cotizatiile clerului pe care trebuie sa le sustina periodic daca vor sa ramana in functie

Un articol de la carm.org ofera o lamurire: Crestinii nu mai sunt sub Lege, conform spuselor lui Paul, Legea data lui Moise nu se mai aplica si Crestinilor.

Conform Romani 2:12, Galateni 3:23 si Galateni 4:5, cei sub Lege vor fi judecati dupa Lege, unde Lege = Legea data de Dumnezeu prin Moise pentru Poporul Ales.

Dar Crestinii nu mai sunt sub Lege: Romani 6:14 si Galateni 5:18.

Interesante interpretarile lui Saul/Paul/Pavel.

Oare de ce nu sustin acelasi lucru nici Iisus, nici cei 12 Apostoli, ca ei sunt Lumina lumii si Sarea pamantului?

In Luca 5:14, Iisus nu desfiinteaza Legea, ba chiar sfatuieste pe cel vindecat sa procedeze conform Legii data lui Moise.

Iisus a venit pentru oile pierdute ale lui Israel (Matei 10:6 si Matei 15:24), asadar nu are treaba cu Mantuirea Neamurilor.

Concluzia mea: Biblia este varza, iar diferentele intre invataturile lui Iisus si interpretarile lui Saul/Paul/Pavel intaresc asta.Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

IstoricContorizari incepand cu 9 iunie 2014:
Flag Counter
Serviciul DNS este oferit gratuit de Free DNS.

Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.