Legatura dintre Creştini si Vampiri

Categorii: Religie, Crestinism

17-Oct-2016 16:15 - 2152 vizionari

Nu trebuie sa te mire barfele ca ai fi vampir daca participi la ritualuri sangeroase. Chiar daca ritualurile sunt simbolice, efectul este acelasi, pentru ca poti pacatui chiar si cu gandul, nu numai cu fapta.

Pentru mine Crestinismul este o religie a mortii, a necromantiei, a fricii de moarte si a zombiilor. Prin asta Crestinismul reste o ofensa adusa lui Dumnezeu, care este un zeu al viilor: Matei 22:32 si Luca 20:38.

In toate povestile si jocurile de calculator necromantia si vampirismul sunt asociate cu lumea intunecata, necurata, demonica, satanica.

Pana cand nu este revizuit Crestinismul si adaptat vremurilor moderne (eliminare balast de frica si minciuna, imbratisare adevar si logica) eu nu imi schimb parerea.

Desi asocierea dintre crestini si vampiri este puerila si hilara (recunosc ca am exagerat), ideea mi-a venit citind un articol de pe ATS din 2013: Vampires, Christianity, and The Vatican. O completare poate fi gasita pe blogul Julie Clawson: Vampires, Myth, and Christianity.

De-a lungul timpului, pe ATS, au mai fost tentative (de-a dreptul stupide si inutile) de asociere crestini cu vampiri, zombi si canibalism: in 2004 un articol Who was the first Vampire, in 2006 The Catholic Church practices symbolic cannibalism, in 2008 Christ the Vampire, in 2009 Jesus=zombie, …

In Geneza 32:24 Iacob se lupta cu Cineva (inger sau zeu) si primeste numele Israel, dar acel Cineva este ingrijorat ca rasare soarele si cedeaza, binecuvantandu-l pe Icob. Oare acel Cineva era vampir si se temea de lumina soarelui? De ce in cateva ocazii zeul Vechiului Testament isi ascunde fata, mintind credinciosii ca, daca il vad, mor? Moise si altii (Google: who have seen god and lived) l-au vazut si nu a murit. Oare zeul VT e vampir sau zombi si se teme sa se deconspire? Zeii VT nu sunt atotputernici pentru ca nu sunt zei.

Cand Iisus a instituit la Cina cea de Taina acel ritual bizar de consumare simbolica a carnii (teofagie) si apoi acel ritual cu vinul ca sange, observatiile pertinente au inceput sa apara.

Teofagia este intalnita si in cultul lui Dionisus, unde grauntele si vinul inlocuiesc trupul zeului in cadrul ceremoniei. Surpriza pentru cine nu a vazut filmele Zeitgeist: Dionisus este fiul lui Zeus, are o mama muritoare (Semele) si s-a nascut in aceeasi zi cu Mitra si Iisus.

Dar consumarea sangelui de zeu in cadrul ceremoniei este ceva inedit. In Vechiul Testament este interzis sa consumi sange si este specificat ca sangele reprezinta viata si viata este data de Dumnezeu si trebuie sa se intoarca la Dumnezeu. Asadar, teoretic, daca bei sange, bei viata si poti obtine ceva avantaje de sanatate. Practic, in zilele noastre, exista in România oameni care beau sange proaspat de porc, imediat dupa sacrificul animalului, apoi prepara si consuma sangerete (reteta e pe Internet, stiu ca vreti viata lunga, dar eu sunt vegetarian) si mai exista niste triburi prin Africa care mai beau sange de animal, afirmand ca are gust de lapte sarat.

Crestinismul presupune canibalism si vampirism si asta mai reiese si din expresia: Pescari de oameni, Matei 4:19 si Marcu 1:17.

Pescari de oameni inseamna ca Maestrul invata pe discipoli cum sa prinda oameni in plasa pentru consum, pentru canibalism si pentru vampirism, vezi Pamantul ca ferma. Probabil din acest motiv crestinii au fost persecutati cu atata perseverenta in primele trei secole dupa Cristos. Crestinii savarseau ritualuri si incantatii in catacombe secrete. Daca ar fi fost o religie a adevarului, Crestinismul nu ar fi avut motive sa se ascunda in catacombe. Daca ar fi fost o religie a pacii, nu ar fi urmat baia de sange din Evul Mediu si oamenii s-ar fi convertit de buna voie si nesiliti de nimeni la Crestinism.

Domnul (si regele) este pastorul meu: Psalmul 23Isaia 44:28, Iezechiel 34:23, Iezechiel 37:24, Ioan 21:16
Mai multe la: http://bible.knowing-jesus.com/topics/God,-As-Shepherd
Pentru ce ma pastoreste Zeul VT si NT? Sa nu imi lipseasca nimic, sa mananc, spre slava lui, sa ma ingras, spre slava lui si sa mor de inima si de diabet, tot spre slava lui. Dar constientizand asta, sper sa mor de batranete.

Impulsul cristic este real si util, dar minciunile din Biblie si din Crestinism l-au eclipsat.

Este amuzant sa demasti prostia, minciuna si ipocrizia. Mai un argument pentru vampirismul din Crestinism, dar il voi prezenta alta data.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.