Femeia se va mantui prin nastere de fii

Categorii: Religie, Crestinism

05-May-2016 10:57 - 2045 vizionari

1 Timotei 2:15 - Femeia se va mantui prin nastere de fii, daca va starui, cu intelepciune, in credinta, in iubire si in sfintenie.

Toti crestinii cred asta pentru ca este scris in toate bibliile, deci trebuie sa fie adevarat: http://biblehub.com/1_timothy/2-15.htm

Se pare ca toti barbatii se vor mantui prin Cristos, dar cu femeile este alta poveste, pentru ca femeia a fost facuta din barbat si nu invers.

Este evident ca nu cred asta, pentru ca Biblia este plina de minciuni si povestea cu mantuirea femeii este doar una din ele si amintesc de comentariul meu privind Matei 27:52 si de Matei 3:17, sau de viziunea lui Saul/Paul/Pavel spusa de trei ori si in mod diferit: Faptele Apostolilor 9:7, Faptele Apostolilor 22:9 si Faptele Apostolilor 26:14.

Au existat zvonuri ca Sfintii Parinti ai Crestinismului au dezbatut daca femeile au suflet sau nu, Google: ecumenical council woman have soul

Este evident ca, daca trebuie sa ne luam dupa Biblie, calugaritele nu se pot mantui, iar calugarii si celibatarii sunt niste egoisti care vor Imparatia lui Dumnezeu numai pentru ei.

Biblia sustine misoginismul:

Testarea nevestei banuite de adulter.

Geneza 2:21-23 – Eva a fost facuta din coasta lui Adam

1 Corinteni 14:34-35 - Ca in toate Bisericile sfintilor, femeile voastre sa taca in biserica, caci lor nu le este ingaduit sa vorbeasca, ci sa se supuna, precum zice si Legea.
Iar daca voiesc sa invete ceva, sa intrebe acasa pe barbatii lor, caci este rusinos ca femeile sa vorbeasca in biserica.

1 Timotei 2:8-13 – Femeia sa se invete in liniste, cu toata ascultarea. Nu ingaduiesc femeii nici sa invete pe altul, nici sa stapaneasca pe barbat, ci sa stea linistita.

1 Corinteni 11:3-16 – multa risipa de cuvinte care sustin misoginismul

Efeseni 5:22-33 – (fragmentul sugereaza un fel de egalitate, dar barbatii sunt mai presus) Femeile sa se supuna barbatilor lor ca Domnului

1 Timotei 2:15 – Dar ea se va mantui prin nastere de fii, daca va starui, cu intelepciune, in credinta, in iubire si in sfintenie.

Cine mai indrazneste sa afirme ca Biblia este adevarata sau ca reprezinta Cuvantul lui Dumnezeu?

Daca Biblia este adevarata, Dumnezeu este partinitor, misogin, mincinos, a dat legi care nu erau bune si este mai rau decat oponentul sau.

Cand crestinii se roaga la Tatal sa nu-i duca in ispita, constientizeaza ca zeul Bibliei este zeul suprem si ispititor (diavolul nu actioneaza fara aprobarea lui Dumnezeu) si ca el este responsabil de bine si de rau.

Dar adevarul despre zeul Bibliei este gasit in documentele gnostice.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.