Sindromul conspiratiei

Categorii: General

25-Apr-2016 11:33 - 2018 vizionari

Google: conspiracy syndrome

Am gasit o postare pe ATS care mi-a atras atentia si m-a facut sa realizez ca si eu sunt bolnav de acest sindrom, dar este mai bine sa fi bolnav decat sa fi mort.

Oricine devine adept al Teoriei Conspiratiei cand descopera ca realitatea nu este cum e zugravita de mijloacele de informare in masa.

Avertisment: Teoria Conspiratiei

Articolul de pe ATS prezinta pe cineva care a cercetat (superficial) si a crezut, chiar contribuind cu articole pe aceasta tema, multe dintre conspiratiile care circula pe Internet prin grupurile de discutii, dar cand a incetat sa mai sustina cateva idei sau sa se contrazica cu grupul din care facea parte, a realizat inutilitatea activitatii, recunoscand ca s-a facut de ras. Si eu m-am facut de ras (expresia umplut de ridicol), am recunoscut asta si am inceput sa-mi revizuiesc conceptiile – Mitul Iisus.

In lipsa amenintarilor de pericol iminent cu care se confrunta omul preistoric, omul modern inventeaza noi amenintari, dar unele sunt intemeiate: radiatii, unde electromangnetice, relee GSM, microunde, arme sonice, control mental, poluare atmosferica de tip chemtrails cu particule metalice, otravire alimentara, florurare apa potabila, alimente modificate genetic, industrializare excesiva, exploatarea resurselor irationala, minciuna religiei organizate, industria farmaceutica, industria cancerului, capitalismul, orchestrarea dezastrelor (aparent) naturale, etc.

Si eu sunt atins de aceasta boala si ma afecteaza mai mult pe partea religioasa, pentru ca realizez ca fiinta umana poate si merita o viata mai buna, dar ca sa o primeasca trebuie sa treaca de niste pasi.

Explicatia mea: fiinta umana simte ca ceva in lume nu este tocmai corect (creatorul universului cere jertfe creatiei sale, cand putea sa si le creeze singur) si nu se opreste din cautare pana nu gaseste o explicatie. Acum sunt rau, dar trebuie sa o spun: cei lipsiti de abilitatile necesare se multumesc cu credinta si nu cauta raspunsuri mai departe.

Citesc multe despre conspiratii (o data la 2-3 zile pe ATS si prin alte locuri) dar nu cred decat 1-2% din articole. Cand gasesc informatii care rezoneaza cu cautarile mele, le notez si apoi le validez sau invalidez prin cercetari ulterioare.

Fiinta umana are potential: avem exemple de supraoameni, care s-au nascut cu abilitati speciale sau s-au antrenat ca sa le obtina.

Biodiversitatea planetei noastre promite si mai mult potential. Biodiversitatea sugereaza ca Dumnezeu, Creatorul universului fizic asteapta cu rabdare infinita ca sa evoluam si sa ne iluminam.

Numai cautand un sens al existentei in planul material meritam sa ne continuam existenta in alte planuri, dar pana atunci ne reincarnam.

Ridicandu-ti nivelul vibrational poti anula efectele negative ale conspiratiilor. Nivelul vibrational il ridici reducand frica. Frica o elimini prin cunoastere. In orice stadiu al existentei tale (plan fizic, astral, mental, cauzal sau altceva) cunoasterea te ajuta sa treci mai departe (prin vamile vazduhului, dezlegand ghicitorile gardienilor matrixului si a planelor de existenta, dejucand planurile demiurgilor de inrobire continua) si sa ajungi la nivelul urmator al Jocului.

Prioritatea mea este sa dezleg misterul Creatiei si al lui Dumnezeu. Cunoscand adevarul voi fi eliberat (de frica).

Asadar este bine sa fi nebun si bolnav, pentru ca dupa ce constientizezi asta, faci ceva ca sa te vindeci sau mori incercand.

Cine nu intelege, traieste degeaba si, inevitabil, trebuie sa se reincarneze pana isi invata lectiile.

Nu are rost sa explic de ce Creatorul universului fizic nu are nevoie de jertfe sangeroase, de ce nu are nevoie sa isi sacrifice Fiul (ca sa isi satisfaca orgoliul), de ce nu are nevoie de cântări de laudă si de ce nu are nevoie de intermediari (ingeri, profeti, preoti, sarlatani, vizionari si măgăriţe) ca sa se exprime sau sa isi transmita invataturile.

Fiind deschis la nou, pregatit fiind sa renunti la superstitii si obiceiuri si lasand bunul simt combinat cu ratiunea sa te ghideze, consider ca este bine sa cercetezi conspiratile publicate pe Internet.Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.