Disconfortul social creat de religia impusa

Categorii: Religie

05-Aug-2015 19:23 - 1034 vizionari

In ultima vreme am citit cateva articole care sugereaza disperarea cu care se agata religiosii, disperare generata de frica ca vor ramane singuri intr-un sistem nedrept si mincinos.

Pe de alta parte, explicatia poate fi si alta: zeii au nevoie de credinciosi, pentru ca sunt forme-gand care se hranesc cu emotii umane, si induc credinciosilor sentimentul de siguranta numai daca fac parte din turma, sugerand ca nu exista salvare in afara turmei (Extra ecclesiam nulla salus).

Obisnuiti sa spuna rugaciuni la inceputul unor evenimente (total inutil si contraindicat dupa parerea mea) au facut-o chiar daca judecatorul le-a intezis, Google: judge ban prayer

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1078296/pg1

http://www.wapt.com/news/central-mississippi/judge-finds-rankin-county-school-district-in-contempt-over-school-prayer/34140334

http://www.foxnews.com/us/2011/06/02/prayer-prohibited-at-graduation-ceremony/

http://www.infowars.com/obama-judge-fines-school-over-christian-prayer/

http://www.reuters.com/article/2011/06/02/us-prayer-graduation-texas-idUSTRE75177D20110602

Un copil de 7 ani este pedepsit pentru ca nu crede in Dumnezeu, iar masurile represive afecteaza psihologia copilului:

http://www.rawstory.com/2015/08/indiana-public-school-punishes-7-year-old-with-banishment-for-not-believing-in-god-lawsuit/

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1078540/pg1

Si in Romania s-au auzit povesti despre copii speriati de iad la ora de religie, Google: copil speriat de iad

Scoala este facuta pentru educatie, iar biserica (templul) este pentru venerarea zetatii – religia si scoala nu se potrivesc.

Acestea sunt abuzurile religiei organizate.

Populatia este scandalizata ca in Detroit se va expune o statuie a lui Satan (Bahomet), Google: satan baphomet statue

http://www.metrotimes.com/Blogs/archives/2015/06/18/the-satanic-temple-to-unveil-baphomet-monument-in-detroit

http://vigilantcitizen.com/latestnews/the-satanic-temple-unveils-a-massive-statue-of-baphomet-in-detroit/

http://pop.inquirer.net/2015/08/03/check-out-this-baphomet-statue-by-the-satanic-temple-that-was-unveiled-in-detroit/

http://time.com/3972713/detroit-satanic-statue-baphomet/

http://www.rt.com/usa/310781-satanic-temple-detroit-unveiled/

Satanistii au inceput sa distribuie o carte de colorat satanista prin scoli si monoteistii (intoleranti religios si agresiv implicati in prozelitism) s-au panicat.

Dar nimeni nu se ingrijoreaza de mesajul transmis pe Pietrele din Georgia, de mesajele transmise in lanurile de cereale si de alte conspiratii (Google: chemtrails sau Google: morgellon disease).

Prima fraza scrisa pe Pietrele-ghid din Georgia explica de ce sunt chimicale imprastiate prin aer, de ce apar boli misterioase, de ce se fac experimente pe populatie cu arme nucleare (http://www.whale.to/a/cantwell9.html) si cu arme biologice (vezi drepturile omului pe planeta inchisoare).

O lume mai buna este una fara religie.

In lipsa religiei, educatia copiilor se poate concentra pe ceva util: stiinta, arta, istorie, etc.

Bunatatea nu depinde de religie.

Bunatatea, mila compasiunea si iubirea nu pot fi impuse, dar pot fi insusite prin educatie, prin exemplu si prin practica.

Tora, Biblia si Koranul nu ofera suficiente exemple de bunate, mila si iubire, care sa contrabalanseze atrocitatile sugerate:
http://www.evilbible.com/, Google: quran kill infidels, Google: koran kill heathen

Crestinii sunt ipocriti pentru ca nu practica ce le spune religia (iubire, mila, respectarea poruncii a 4-a, si multe altele), dar participa activ in prozelitism cu scopul sa prosteasca si pe altii cu minciuna lor.

Musulmanii (o parte din ei) admit violenta (prin pedepsire infideli specificata in Koran) si chiar se tin de ea, asadar nu sunt ipocriti (doar o parte). Google: Stalk them and kill them.

Exemplul dat de religiile Abrahamice nu sugereaza o lume pasnica, asa ca este mai bine (pentru pacea planetara) sa ne imaginam o lume fara religie.

Hindusii, Budistii, Taoistii, etc. – sunt prea pasnici in comparatie cu restul si nici nu isi impun in mod agresiv religia, asadar nu sunt amintiti aici.Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.