Gardienii planetei inchisoare

Categorii: Misticism, ocultism, Demiurgi (Gnosticism)

23-Sep-2014 18:25 - 1972 vizionari

Discutand astazi cu un prieten mi-am amintit de demiurgi si de inselaciunea lor.

Am amintit in multe articole despre demiurgi si repet ca demiurgii reprezinta un concept aparut in scolile grecesti de filozofie Platonice, Neopythagoreane, Platonic Mediu, Neoplatonice si mai tarziu preluat de Gnostici.

Zeul VT este un demiurg care a mintit triburile semitice afirmand ca el este creatorul celor vazute si nevazute si ca nu mai exista alt creator deasupra lui.

Cautand cu Google: demiurge trick you to reincarnate am gasit mult mai multe articole pe Internet decat ma asteptam.

Mentionez ce am citit si m-a impresionat:
http://www.rense.com/general13/rein.htm – despre reincarnare si cum demiurgii au creat planeta inchisoare, fortand spiritele sa se reincarneze.

http://www.trickedbythelight.com/tbtl/index.html – un site foarte interesant care imi confirma banuielile si sustine teoria planetei inchisoare, recolta demiurgilor  (Osea 6:11 si Matei 13:39), pamantul ca ferma umana, viata omului ca un joc intr-o lume simulata, universul holografic, alieni, matrix, luna capteaza sufletele decedatilor si le recicleaza, etc.

Secerisul este sfarsitul lumii (dupa Evanghelia lui Matei) si consta in recoltarea de suflete (aminit in cartea lui Osea), dar, pentru ca reincarnarea exista si este prezenta permanent in jurul nostru, secerisul este permanent si este efectuat de gardienii planetei inchisoare: demiurgii.

http://amazingdiscoveries.tv/ – o lista de filme, destul de multe titrate in Romana si deja am adus 122 de filme (imi place sa am filmele offline) cu YouTubeDownloaderHD.

Mai multe cu Google: demiurge deception.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.