Luca 19:27 - versetul care reprezinta Biblia

Categorii: Povesti biblice, Crestinism

22-Apr-2014 14:42 - 2562 vizionari

Cineva a fost intrebat intr-o emisiune de radio care este versetul din Biblie care reprezinta intreaga Biblie?

Sa nu credeti ca este versetul despre iubire de Dumnezeu si de aproape, spus de Iisus sau versetul spus de Pavel privind iubirea sau cele 10 porunci primite de Moise …

Versetul care reprezinta Biblia este Luca 19:27: Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.

Link despre emisiunea radio.

Explicatia rafinata pentru Luca 19:27 suna cam asa: daca nu accepti invatatura lui Iisus vei arde pe veci in Iad.

Dar probabil pana sa ajungi in Iad trebuie sa te astepti sa fi mai intai omorat cu pietre sau sa te astepti sa fi cercetat de inchizitie, sa arzi pe rug sau sa patesti alte abuzuri si toate in numele lui Iisus, desigur.

Si mai probabil Luca 19:27 este o alta versiune a pildei talantilor din Luca 19:12-26 si Matei 25:14-30, dar parca prea brusc trece Iisus de la pilda talantilor la indemnul de executare a celor care nu l-au dorit.

Cine nu este cu Iisus este impotriva Lui si cine nu aduna cu El se considera ca risipeste – Matei 12:30 si Luca 11:23.

Asadar cine nu este cu Dumnezeu (cine nu este in stare sa inmulteasca minele sau talantii), atunci trebuie sa piara. Vrajmasii (oponentii Crestinismului) lui Iisus trebuie sa fie eliminati si ideea aceasta persista de peste 1700 ani, mai precis incepand din anul 313 (Edictul de la Milano), cand se termina perioada de persecutie a Crestinilor si Crestinii se transforma in persecutori.

Justificarea ororilor Inchizitiei este in versetul 1 Corinteni 5:5 : Sa dati pe unul ca acesta satanei, spre pieirea trupului, ca duhul sa se mantuiasca in ziua Domnului Iisus.

Cum ramane cu ideea ca religia Crestina este o religie a iubirii? Ramane numai la stadiul de idee, adica numai teoretic luam in calcul iubirea in Crestinism si asta inseamna ipocrizie si minciuna.


Ultimele pagini: RSS

Alte adrese de Internet

Categorii

Istoric


Atentie: Continutul acestui server reprezinta ideile mele si acestea pot fi gresite.